Testamenter har stor betydning for Danners arbejde

Betænker du Danner i dit testamente sikrer du, at Danner fortsat kan hjælpe voldsudsatte kvinder og børn.

Hele din arv går til Danner

Danner betaler ikke arveafgift. Det betyder, at din testamentariske gave går ubeskåret til Danners arbejde og til at hjælpe voldsudsatte kvinder og børn.

Du bestemmer, hvordan testamentet skal udformes

Dit testamente kan formuleres på mange måder alt afhængigt af, om du har arvinger, og hvordan du vil fordele dine værdier. Du kan vælge at give en procentdel, et fast beløb eller testamentere hele din formue til Danner. Med et testamente bestemmer du, hvordan dine værdier skal uddeles. Har du ingen arvinger, og har du ikke skrevet testamente, vil hele din arv gå til staten.

Vigtigt at du tager kontakt til en advokat

Før du laver et testamente, er det vigtigt at sætte sig ind i de juridiske regler. Der er nemlig mange krav til udformningen af testamentet. I Danner opfordrer vi derfor altid til, at tage kontakt til en advokat for at udforme sit testamente korrekt. Det koster i omegnen af 5.000 kr. at udforme et testamente.

Har du spørgsmål? Kontakt os endelig

Har du spørgsmål til, hvordan du kan tilgodese Danner i dit testamente, er du meget velkommen til at kontakte Danners fundraiser Julie Tolstrup på jts@danner.dk eller telefon 30785861.


Flere og flere danskere betænker velgørende organisationer i deres testamente, og Danner får også jævnligt donationer. De penge har enorm betydning og gør det blandt andet muligt at udvikle nye indsatser.

Andre måder at støtte Danners arbejde for voldsudsatte kvinder og børn

   

Danner ven

Støt Danners arbejde hver måned med et fast beløb.

Bidrag

Lige nu mangler vi hjælp til de mange voldsudsatte kvinder og børn.

Virksomhed

Sammen med din virksomhed kan vi hjælpe endnu flere til et liv uden vold.