Danners 10 samlivsråd

Danner lancerer 10 samlivsråd til familiesammenførte par. Alt for ofte oplever kvinder, der er blevet familiesammenført til en dansk mand, at ham de troede elskede hende i stedet er voldelig. English below.
31. august 2016

Siden 2011 har Danner arbejdet med at oplyse, rådgive og hjælpe kvinder med etnisk minoritetsbaggrund, for at de skal slippe væk fra en voldelig partner eller undgå at blive udsat for vold.

Sammen med KIT (Kirkernes Integrations Tjeneste driver Danner en oplysnings og brobygningsindsats for kvinder med etnisk minoritetsbaggrund. Vi afholder kurser i hele landet for kvinder (og mænd) med etnisk minoritetsbaggrund om respektfulde relationer og rettigheder. Læs mere om Danners arbejde for kvinder med minoritetsbaggrund her

Interessen for vores oplysningsaktiviteter er stor, og vi oplever efterfølgende at kvinder, der er er flygtet hertil, er au pairs eller familiesammenførte til Danmark, opsøger os for at få råd og hjælp i forbindelse med deres eget problematiske eller voldelige forhold.

Danner har derfor udviklet disse 10 råd på dansk og engelsk til familiesammenførte par. Rådene er til begge parter, som sammen og hver for sig har et ansvar for at forholdet bliver kærligt, respektfuldt og ligeværdigt.

DANSK

 

ENGLISH

 

Vi kan ikke gøre det alene - din hjælp betyder alt