fbpx

Tak for din underskrift

Sammen er vi stærkere

Det er ikke tomme ord, når vi skriver: Danner – sammen mod vold! Når vi står sammen, er vi stærke. Det er bevist flere gange. Vores flerårige Stop Kvindedrab-kampagne indsamlede over 85.000 underskrifter. Det lagde pres på politikere og myndigheder og har givet resultat i form af en specifik handleplan mod partnervold- og drab og særlige teams i hver politikreds med fokus på vold i nære relationer.

Tilbage i 2018 og 2019 samlede vi også underskrifter ind for at gøre psykisk vold strafbart. Der blev lyttet og i dag er psykisk vold strafbart.

Vi gør det igen – vi står sammen og giver voldudsatte kvinder og børn frihed ved at give voldsmanden omvendt fodlænke

Tak, fordi du har skrevet under på, at vi i Danmark også skal have indført omvendt fodlænke. Vi er heldigvis mange, der vil have et samfund, hvor vi ikke lukker øjnene for al den vold, der sker i hjemmet, og mener at det er voldsudøveren, der skal ændre adfærd – og ikke den voldsudsatte.

Vi ser frem til at overrække alle underskrifterne til de ansvarlige politikere og myndigheder, så der kan indføres omvendt fodlænke i Danmark og voldsudsatte kvinder og børn kan leve i sikkerhed.

Læs mere

Danner er en privat, humanitær og feministisk organisation. Vi kæmper for en...
I Danner har vi knap 180 frivillige. Som frivillig i Danner er...
Dit bidrag gør en stor forskel for, at vi kan hjælpe de...