Gode råd

I Danner modtager vi mange henvendelser med voldsrelaterede spørgsmål fra fagfolk, der arbejder med kvinder og børn, udsat for vold, pårørende til voldsudsatte samt fra skoleklasser og studerende, der skriver opgaver om vold. Vi vil gerne imødekomme alle og har derfor samlet en række gode råd, så fagfolk kan blive bedre til at genkende signaler på vold, føre en støttende og rådgivende samtale samt henvise til den rette hjælp, pårørende kan hjælpe en voldsudsat kvinde og et voldsudsat barn bedst muligt, og til hvordan skoleklasser og studerende, der skal skrive en voldsrelateret opgave, kan finde relevant information.


Er du i gruppen af fagfolk, får du her en række gode råd samtalen, så du bedre kan støtte, rådgive og henvise til den rette hjælp.
Alt er bedre end ingenting, hvis du er pårørende til en, der bliver udsat for vold. Danners Direktør, Lisbeth Jessen, giver her en række gode råd til, hvordan du som pårørende kan hjælpe bedst muligt.
I Danner modtager vi mange henvendelser fra skoleklasser og studerende, der skriver opgaver om vold. Her er nogle tips til, hvor du kan finde information, og hvordan du kan forberede dig, inden du eventuelt kontakter os.

Brug for hjælp og råd?
Ring: 33 33 00 47

Det sker i Danner

24. september 2019
Kom til foredrag i Danner, og få indblik i organisationen, vores særlige historie samt vores viden om og arbejde med vold i nære relationer.
11. oktober 2019
Kom til fotovandring i Danners hus. Tilmelding via Kulturnattens site.