Grevindens Venner 2.0 sat i gang

30. april 2014 mødtes de fire engagerede erhvervsledere.
1. maj 2014

Merete Eldrup, Adm. Direktør hos TV2, Frederik Preisler, Direktør for Mench, Anna von Lowzow, Journalist og Filminstruktør hos Nordisk Film og Christian Sparrevohn, Seniorpartner i Quartz+Co. med Danners CSR-gruppe. Sammen skulle de kickstarte Grevindens Venner 2.0 – et samarbejde, hvor erhvervslivets spidser støtter Danners arbejde for voldsudsatte kvinder og børn.

Startskuddet til Grevindens Venner 2.0 har lydt, og nye kræfter og frisk luft under vingerne skal skabe grundlag for nye ideer og spændende fundraisingaktiviteter hos Danner. Erhvervsnetværket Grevindens Venner fungerer som et advisory board til fundraising i Danner og sikrer, at vi kan hjælpe endnu flere familier til en tilværelse uden vold.

”Det er utrolig betydningsfuldt for vores arbejde i Danner, at kompetente erhvervsledere stiller deres tid og kompetencer til rådighed for at løfte vores fundraising,” siger Trine Kromann, fundraiser i Danner, og fortsætter:

”Danner er en privat organisation, som i høj grad er baseret på midler fra bl.a. fonde, puljer, virksomheder og private. Vores mulighed for eksempelvis at kunne tilbyde børnene på Danners Krisecenter at gå i skole i Danner er afhængig af, at erhvervslivet såvel som fonde og private ser sig i stand til at give en hjælpende hånd.”

Grevindens Venner blev etableret af en række toneangivne erhvervsledere i 2012 og har til formål at skaffe midler til Danners arbejde. De står blandt andet bag ”runde ned-princippet”, hvor virksomheder runder overskud i deres årsregnskab ned, inden det lukkes. Differencen af nedrundingen doneres så til Danners arbejde for voldsudsatte kvinder og børn. I 2013 donerede Flügger således 78.964 kr. via ”runde ned-princippet”.

Læs mere om Grevindens Venner her

Vi kan ikke gøre det alene - din hjælp betyder alt