Kom til foredrag

Praktiske oplysninger

Du skal være fyldt 18 år for at deltage i foredraget – dog kan unge ned til 16 år deltage ifølge en voksen. 
OBS! Tilmelding på foredrag@danner.dk er nødvendig. Læs mere om tilmelding nedenunder.

Hvor:
Nansensgade 1, 1366 København K

Hvornår: 
Den sidste onsdag i hver måned kl. 17.30-19.00.

Pris:
100 kr. pr. person.
Studierabat: 75 kr. pr. person - kun ved fremvisning af gyldigt studiekort.
Indtægterne går til Danners arbejde for voldsudsatte kvinder og børn.

Sådan tilmelder du dig:

  1. Send 100 kroner til MobilePay 752144.
    HUSK at mærke overførslen "Foredrag".
  2. Send mail med navn på deltager(e) til foredrag@danner.dk

Tilmelding senest kl. 12 søndagen før foredraget.

Vores foredrag er meget populærere. Derfor anbefaler vi, at du kontakter os i god tid.

Billed-id:
Af hensyn til sikkerheden i krisecenteret skal alle deltagere kunne fremvise billed-id (+ gyldigt studiekort ved køb af billet med studierabat)

 

Kom til foredrag i Danner 

Hvem var Grevinde Danner, og hvad laver Danners 50 ansatte og ca. 180 frivillige i det hus, hun i sin tid fik bygget? Kom til foredrag i Danner, og få indblik i organisationen, vores særlige historie samt vores viden om og arbejde med vold mod kvinder og børn. Her får du også mulighed for at se den roste fotoudstilling 'Livet efter volden' med billeder af den prisbelønnede fotograf Marie Hald.

Sidste onsdag i hver måned er der foredrag i Dannerhuset kl. 17.30-19.00. Foredraget varetages af Danners frivillige, og her kan privatpersoner og grupper få et indblik i organisationen, Danners særlige historie (fra græsrodsbevægelse til professionel organisation), vores arbejde med vold mod kvinder og børn i vores krise- og rådgivningscenter - og hvad du kan gøre for at hjælpe. 

Hvis det passer ind på dagen, vil der være en kort rundvisning af den åbne del af huset (dog ikke i krisecenterboligerne).

Interesseret i en anden type foredrag? 

Hvis du er interesseret i en anden type foredrag – inden for Danners fagområder – kan du sende en forespørgsel til foredrag@danner.dk. Du skal dog være opmærksom på, at prisen kan variere.


Læs om Danners historie fra stiftelsen i 1873, foranledet af Grevinde Danner, frem til i dag: Fra græsrodsbevægelse til professionel organisation.
Danners krisecenter har plads til 18 kvinder og 18 børn. Hvor længe de bor her, afhænger af deres situation. I krisecenteret får de den ro og tryghed, de har brug for, og her bliver de støttet ved at styrke deres handlekraft og tro på egne evner.
Gennem research og dokumentation arbejder Danners videnscenter for at skabe ny viden om vold mod kvinder. Den viden bruger vi til at skabe offentlig og politisk opmærksomhed om behovet for at skabe forandringer.