Kom til foredrag

OBS!
 

Vi afholder vores foredrag elektronisk indtil corona-situationen har stabiliseret sig. Det sker hver sidste tirsdag i måneden fra kl.19 til 20.

Vi opretter hvert foredrag som event på facebook, så man kan se datoen, men du kan også sende mail til foredrag@danner.dk for at tilmelde dig den tirsdag, du ønsker at deltage. (ikke i juli) Herefter modtager du besked med et link du skal klikke dig ind på for at kunne overvære foredraget. 
Så snart det er muligt vil vi genoptage de fysiske foredrag i Danner.

Praktiske oplysninger

Du skal være fyldt 18 år for at deltage i foredraget – dog kan unge ned til 16 år deltage ifølge med en voksen. 

Hvor:
Danner
Nansensgade 1
1366 København K

Hvornår: 
Sidste tirsdag i måneden kl. 17.30-19.00 og 19.30-21.00.

Pris:
100 kr. pr. person inkl. moms – betales kontant i døren. 

Studierabat: 75 kr. per person inkl. moms mod fremvisning af gyldigt studiekort.

Ved foredrag for grupper på 10 personer eller derover betales det samlede beløb senest en uge forinden til reg.nr. 3001 og konto.nr. 4175130012. Skriv ’foredrag, dato og gruppenavn’ i emnefeltet. 

Indtægterne går til Danners arbejde for voldsudsatte kvinder og børn.

Billed-id:
Af hensyn til sikkerheden i krisecenteret skal alle deltagere kunne fremvise billed-id (+ gyldigt studiekort ved køb af billet med studierabat).

Tilmelding:
Hvis du vil tilmelde dig selv eller en gruppe til et foredrag, skal du senest tirsdagen før sende en mail med fulde navn på samtlige deltagere til foredrag@danner.dk. Når din tilmelding er gået igennem, modtager du en bekræftelsesmail. 

Vores foredrag er meget populærere. Derfor anbefaler vi, at du kontakter os i god tid.


Kom til foredrag i Danner 

Hvem var Grevinde Danner, og hvad går Danners godt 40 fastansatte og 200 frivillige egentlig og laver i det hus, hun i sin tid fik bygget? Kom til foredrag i Danner, og få indblik i organisationen, vores særlige historie samt vores viden om og arbejde med vold i nære relationer. Her får du også mulighed for at se den roste fotovandring 'Livet efter volden' med fotos af Marie Hald.

Sidste tirsdag i hver måned er der foredrag i Dannerhuset kl. 17.30-19.00 og 19.30-21.00. Foredraget varetages af frivillige, og her kan privatpersoner og grupper få et indblik i organisationen, Danners særlige historie (fra græsrodsbevægelse til professionel organisation), vores viden om og arbejde med vold i nære relationer, krisecenteret, Danner og frivillighed, og hvad du kan gøre for at hjælpe. 

Hvis det passer ind på dagen, vil der være en kort rundvisning af den åbne del af huset (ikke i krisecenterboligerne). Interesseret i en anden type foredrag? 

Hvis du er interesseret i en anden type foredrag – inden for Danners fagområder – kan du sende en forespørgsel til foredrag@danner.dk. Du skal dog være opmærksom på, at prisen for andre typer foredrag kan være en anden end prisen for vores standardforedrag.


Læs om Danners historie fra stiftelsen i 1873, foranledet af Grevinde Danner, frem til i dag: Fra græsrodsbevægelse til professionel organisation.
Hvert år giver vi beskyttelse til mere end 50 kvinder og deres børn. Vi støtter ved at styrke deres handlekraft og tro på egne evner.
Danners videnscenter arbejder for at stoppe vold i nære relationer med et særligt blik for den kønsbaserede vold.