Kursus: Børn og vold for generalister

Kursus: Børn og vold for generalister
Kurset Børn og vold for generalister består af 1 dags involverende læring om, hvordan børn reagerer på vold derhjemme, og hvordan man kan hjælpe dem.


Efter kurset vil du kunne

  • Identificere tegn på, at et barn måske oplever vold i hjemmet
  • Anvende simple metoder til at tale med børn om vold hjemmet

 

Tid
1 hel dag kl. 9-16

Sted
Danners lokaler i København eller hos jer. Der er også mulighed for at afholde kurset virtuelt.

Pris

1 hel dag inkl. forplejning

Vejl. pris pr. deltager:
2400 kr. ex moms

(gennemføres ved min. 15 tilmeldinger)

Kontakt Danner for en snak om mulighederne for din organisation

Hvad

Et kursus om børn og vold giver dig den grundlæggende viden, du behøver, for at kunne dels opdage, hvis et barn oplever vold i hjemmet, dels yde den første hjælp. 
På kurset vil du blive introduceret til teori om børn og vold, herunder traumer, reaktioner og konsekvenser for barnet. Derudover vil kurset give dig konkrete metoder til at identificere tegn på vold hos et barn og til at tale med barnet om volden på en skånsom og hensigtsmæssig måde.


Hvordan 

Danners kurser er altid deltagerorienterede. Det betyder dels, at vi tager udgangspunkt i jeres erfaringer, så kurset bliver så relevant som muligt. Det betyder også, at man som deltager får mulighed for at afprøve teorien i praksis. Det er nemlig sådan, man lærer allerbedst.


Hvem

Kurset henvender sig til alle, der møder børn i deres daglige arbejde, men som ikke er specialiseret indenfor området børn og vold.


Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte Danner, hvis du er interesseret i eller har spørgsmål til vores kurser. Vi tilbyder en række faste kurser (se boksene herunder), men har også mulighed for at skræddersy et tilbud til jeres arbejdsplads. 

Anne Zacho Møller, senior uddannelseskonsulent: azm@danner.dk / 30 78 58 67


På kurset Voldsforståelse får du 1 dags involverende læring om partnervold: Hvad handler det om, hvilke konsekvenser har det, og hvorfor går hun ikke bare? Bemærk, at vi anbefaler dette kursus i sammenhæng med kurset Mødet med voldsudsatte.
På kurset Mødet med voldsudsatte får du 1 dags involverende læring om, hvordan man som fagperson bedst møder og hjælper en voldsudsat. Bemærk, at vi anbefaler dette kursus i sammenhæng med kurset Voldsforståelse.
2-dages kursus med involverede læring om, hvordan du kan arbejde med mennesker, der har været udsat for partnervold. Forløbet er baseret på Danners mangeårige erfaring med at hjælpe voldsudsatte kvinder med at bearbejde deres oplevelser.
På kurset Børn og vold for specialister får du, som til daglig arbejder med børn, der har oplevet vold i hjemmet, metoder og redskaber, der kan styrke dit arbejde med at hjælpe børnene videre på vejen mod et sundt voksenliv.
Kurset Naturen som medterapeut består af 2 dage med involverende læring om at inddrage naturen i arbejdet med traumer, fx hos voldsudsatte. Kurset henvender sig til alle, der arbejder terapeutisk med traumatiserede mennesker.
Kurset består af 2 dages involverende læring om omsorgstræthed. Hvordan kan du og dine kollegaer passe på jer selv og undgå at brænde ud? Kurset giver dig den viden og indsigt, du har brug for, hvis du arbejder med udsatte mennesker.