Kursus: Børn og vold for specialister

Kursus: Børn og vold for specialister
Kurset Børn og vold for specialister består af 2 dages involverende læring om, hvordan man kan arbejde med børn, som har oplevet vold i hjemmet.


Efter kurset vil du kunne

  • Anvende specifikke metoder til at hjælpe børn med at bearbejde volden
  • Hjælpe mor og barn til at tale om volden

 

Tid

2 hele dage kl. 9-16


Sted

Danners lokaler i København eller hos jer. Der er også mulighed for at afholde kurset virtuelt.


Pris

2 hele dage inkl. forplejning

Vejl. pris pr. deltager:
4800 kr. ex moms

(gennemføres ved min. 15 tilmeldinger)

Kontakt Danner for en snak om mulighederne for din organisation


Hvad 

Kurset Børn og vold for specialister giver dig metoder til at arbejde med børn, der har oplevet vold i hjemmet, så du kan hjælpe dem videre på vejen mod et sundt voksenliv. 

På kurset vil du blive introduceret for teori om børn, vold og traumer. Du vil også få konkrete metoder til at samtale med børnene, herunder inddrage leg i arbejdet. Derudover vil vi arbejde med metoder til at understøtte genetablering af en sund mor/barn-relation.


Hvordan

Danners kurser er altid deltagerorienterede. Det betyder dels, at vi tager udgangspunkt i jeres erfaringer, så kurset bliver så relevant som muligt. Det betyder også, at man som deltager får mulighed for at afprøve teorien i praksis. Det er nemlig sådan, man lærer allerbedst.


Hvem 

Kurset henvender sig til alle, der arbejder med børn, som har levet i et voldeligt hjem, fx AKT-lærere, specialpædagoger, psykologer, krisecentermedarbejdere. 


Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte Danner, hvis du er interesseret i eller har spørgsmål til vores kurser. Vi tilbyder en række faste kurser (se boksene herunder), men vi kan også skræddersy et kursus til jeres arbejdsplads. 

Anne Zacho Møller, senior uddannelseskonsulent: azm@danner.dk / 30 78 58 67 


På kurset Voldsforståelse får du 1 dags involverende læring om partnervold: Hvad handler det om, hvilke konsekvenser har det, og hvorfor går hun ikke bare? Bemærk, at vi anbefaler dette kursus i sammenhæng med kurset Mødet med voldsudsatte.
På kurset Mødet med voldsudsatte får du 1 dags involverende læring om, hvordan man som fagperson bedst møder og hjælper en voldsudsat. Bemærk, at vi anbefaler dette kursus i sammenhæng med kurset Voldsforståelse.
2-dages kursus med involverede læring om, hvordan du kan arbejde med mennesker, der har været udsat for partnervold. Forløbet er baseret på Danners mangeårige erfaring med at hjælpe voldsudsatte kvinder med at bearbejde deres oplevelser.
Få den grundlæggende viden til dels at opdage, hvis et barn oplever vold i hjemmet, dels at yde den første hjælp. Kurset er for alle, der møder børn i deres daglige arbejde, men som ikke er specialiseret indenfor området børn og vold.
Kurset Naturen som medterapeut består af 2 dage med involverende læring om at inddrage naturen i arbejdet med traumer, fx hos voldsudsatte. Kurset henvender sig til alle, der arbejder terapeutisk med traumatiserede mennesker.
Kurset består af 2 dages involverende læring om omsorgstræthed. Hvordan kan du og dine kollegaer passe på jer selv og undgå at brænde ud? Kurset giver dig den viden og indsigt, du har brug for, hvis du arbejder med udsatte mennesker.