Kursus for fagfolk om psykisk vold

Psykisk vold er, når en person gentagne gange truer, krænker og dominerer en anden, så denne person lever med utryghed og frygt, som over tid nedbryder selvværdet

Danner udbyder pt. disse kurser for fagfolk - om psykisk vold om og om at spørge ind til psykisk vold:

  • Book en af Danners videnskonsulenter til et tre-timers oplæg hos jer. Pris 10.000 kr. ex moms - max 20 deltagere.
  • Skriv dig op til et tre-timers oplæg fra en af Danners videnskonsulenter i Dannerhuset. Pris 1500,- pr deltager. Næste kursus afholdes torsdag den 26. april kl 9-12 - kræver mindst 6 deltagere.
  • Vi tilrettelægger gerne en hel kursus-dag sammen med jer fra kl. 9 til 15. Pris 2500,- kr pr deltager - kræver mindst 6 deltagere.

Alle priser er excl. moms
For bookning og mere info skriv til Mette Marie Yde, leder af Kommunikation og Viden på kommunikation@danner.dk

Danner udbyder kurser for fagfolk om psykisk vold, og om hvordan man kan spørge ind til den.


Book Danner til Kursusurus for fagfolk om psykisk vold

Mennesker, der er udsat for psykisk vold har store barrierer for at bryde ud af volden. Derfor skal vi bygge bro til disse mænd og kvinder. Det gør vi blandt andet med en anerkendende tilgang til deres fortællinger og med professionelle redskaber til at forstå og spørge ind til den psykiske vold.

 


Hvert år udsættes cirka 38.000 kvinder for fysisk vold fra deres partner. For psykisk vold er tallet det dobbelte. Fysisk vold giver ar på huden, mens psykisk vold giver ar på selvværdet og selvtilliden! Læs om, og få eksempler på, psykisk vold her.
Er du i gruppen af fagfolk, får du her en række gode råd samtalen med en voldsudsat. Med rådene vil du bedre kunne støtte, rådgive og henvise til den rette hjælp.
Læs om den teoretiske viden om vold, Danner videnscenter og krisecenter i metode og praksis tager udgangspunkt i.