Kursus for fagfolk om psykisk vold

  • Kurser for fagfolk om psykisk vold
Danner udbyder kurser for fagfolk om psykisk vold. På kurset bliver du i stand til bedre at støtte, rådgive og henvise til den rette hjælp, når du i dit arbejde beskæftiger dig med kvinder og børn, der har været udsat for psykisk vold.
Psykisk vold er, når en person gentagne gange truer, krænker og dominerer en anden, så denne person lever med utryghed og frygt, som over tid nedbryder selvværdet

Danner udbyder pt. disse kurser for fagfolk - om psykisk vold om og om at spørge ind til psykisk vold:

  • Book en af Danners videnskonsulenter til et tre-timers oplæg hos jer. Pris 10.000 kr. ex moms - max 20 deltagere.
  • Skriv dig op til et tre-timers oplæg fra en af Danners videnskonsulenter i Dannerhuset. Pris 1500,- pr deltager. Næste kursus afholdes torsdag den 26. april kl 9-12 - kræver mindst 6 deltagere.
  • Vi tilrettelægger gerne en hel kursus-dag sammen med jer fra kl. 9 til 15. Pris 2500,- kr pr deltager - kræver mindst 6 deltagere.

Alle priser er excl. moms.


Book Danner til Kursus for fagfolk om psykisk vold

Mennesker, der er udsat for psykisk vold har store barrierer for at bryde ud af volden. Derfor skal vi bygge bro til disse mænd og kvinder. Det gør vi blandt andet med en anerkendende tilgang til deres fortællinger og med professionelle redskaber til at forstå og spørge ind til den psykiske vold.


Kontakt og book et kursus

Hvis du er interesseret i at booke et kursus eller høre nærmere, så skriv til Mette Marie Yde, Vicedirektør på kommunikation@danner.dk

 


Hvert år udsættes cirka 38.000 kvinder for fysisk vold fra deres partner. For psykisk vold er tallet det dobbelte. Fysisk vold giver ar på huden, mens psykisk vold giver ar på selvværdet og selvtilliden! Læs om, og få eksempler på, psykisk vold her.
Er du i gruppen af fagfolk, der gennem din ansættelse i en kommune, er i kontakt med voldsudsatte kvinder og børn, får du her en række gode råd samtalen med dem. Med rådene bliver du i stand til at støtte, rådgive og henvise til den rette hjælp.
Den teoretiske viden om vold i nære relationer i Danner udspringer af en kombination af af praksiserfaringer vores fra arbejdet med voldsudsatte samt egne og andres sociologiske studier, der afdækker mønstre, som er kendetegnene for voldelige forhold.