Læs andre kvinders historier


Kristina kunne til sidst ikke kende sig selv, når hun var sammen med sin kæreste. I dag har hun fundet sig selv igen.
Kristina levede med en mand, som kunne have endt med at slå hende ihjel. Hjælpen på Danner var afgørende i hendes vej ud af volden.
Det var svært at flytte fra Danners krisecenter efter at have boet der et halvt år, husker Charlotte Skelkjær.
To ting, der ikke hang sammen i Annes hoved var 'psykopat og din mand', men både hendes læge og mor var enige.
Otte år levede Berith Liberti i konstant angst for sin voldelige mand, inden hun med to små børn og en plastikpose i hånden fandt vej til Danners Krisecenter. Her fik hun en tiltrængt pause og kom videre.
Psykisk vold var ikke en del af Laura Lyngeraas ordforråd. Hendes kæreste igennem halvandet år manipulerede hende, men først da han løftede hånden og slog hende, kunne hun se, at der var noget galt.
Sofie blev mødt med afsky og skæld ud af sin mand, da hun gik under dynen uden tøj på. Dette er historien om Sofie, der blev sat på den ultimative psykologiske og seksualiserede test.
Sofie var ikke klar til at flytte på krisecenter. Her fortæller hun om den psykiske vold, og hvorfor krisecenter var det eneste rigtige.
Kristina kan ikke huske, at hun blev overfaldet til festen. Men tre vidner sagde i retten, at tog kvælertag på hende, så hun næsten besvimede. Overfaldsmanden var hendes kæreste gennem mere end 10 år. Læs hendes fortælling her.
Pernilles eks ydmygede hende mange gange, og han endte med at blive fysisk voldelig. Nu opfordrer hun andre til at søge hjælp langt tidligere for at undgå den årelange belastning, hun selv var igennem.

Vi kan ikke gøre det alene - din hjælp betyder alt