Besøg Danner på kulturnatten

UDSOLGT! I anledningen af 40-året for den feministiske besættelse af Dannerhuset, byder vi velkommen i det historiske hus.
2. oktober 2019

ALLE PLADSER TIL KULTURNATTEN ER BOOKET. Men du kan komme til foredrag i Danner - se mere her.

Besøg Danner på kulturnatten fredag d. 11. oktober, hvor vi helt ekstraordinært, forudsat at man har kulturpas og tilmeldt sig på forhånd, åbner dørene for interesserede. Oplev de ikoniske kvindetegn i stadsstuen, fotoudstilling med kendte & anonyme kvinder, der har levet i vold og se den historiske udstilling om Dannerhusets tilblivelse og virke i dag. Alle køn er velkomne! 


Oplev fotovandringen ’Livet efter volden’

Marie Hald er en af Danmarks førende eksperimenterende fotografer og i samarbejde med Danner har hun fotograferet 15 kendte og ukendte kvinder, som hver især har en historie om at have været udsat for vold. Nogle af kvinderne har boet på Danners krisecenter, andre er på forskellige måder en del af Danners arbejde for at skabe en verden fri for vold mod kvinder og børn.


Se den historiske udstilling

For 40 år siden, den 2. november 1979, besatte 300 feminister Dannerhuset – og huset har besat feminister lige siden.

I anledningen af 40-års jubilæet hylder vi de feministiske aktivister, der besatte huset og redede det fra nedrivning. Se den historiske udstilling, hvor vi har samlet nogle af de ikoniske billeder fra besættelsen og frem til i dag.


Vidensspot - vi deler viden ud

Frivillige fra Danners foredragsgruppe deler ud af vores unikke viden, som bruges i det daglige arbejde med at hjælpe voldsudsatte kvinder og børn i Danmark og i verden.

På aftenen vil der være mulighed for at tale med både Danners ansatte og frivillige, som på forskellig vis bidrager til, at Danner har en stærk stemme, når det handler om at forsvare voldsudsatte kvinder og børn.

 


Tilmelding obligatorisk til en af tre mulige runder, som hver varer en time:

Kl. 18:00-19:00 
Kl. 19:15-20:15 
Kl. 20:30-21:30

Tilmeld dig her via Billetto

HUSK: Indgang kun mulig med foregående booking via ovenstående links – samt forevisning af billed-ID og gyldigt kulturpas på selve aftenen.

Arrangementet er desværre ikke egnet for gangbesværede, da huset har mange trapper.


Jubilæums-t-shirts

Har du lyst til at købe en af Danners jubilæums-t-shirts, så kan du gøre det under besøget. Overskuddet går selvfølgelig direkte til Danners arbejde for at hjælpe voldsudsatte kvinder og børn.


Brug for hjælp og råd?
Ring: 33 33 00 47

Det sker i Danner

25. februar 2020
Kom til foredrag i Danner, og få indblik i organisationen, vores særlige historie samt vores viden om og arbejde med vold i nære relationer.