Danner afholder juleauktion på lauritz.com

Den 2. til 12. december afholder Danner stor juleauktion på Lauritz.com
11. december 2020

Stor tak til følgende personer og virksomheder:

Anders Morgenthaler
AYTM
Bungalow
Cahetu
Clarion Airport Hotel
Dottir Nordic Design
Empty Walls
Enamel
EO
Folketeatret
Format Artspace  
Hasbro
Hotel Arthur
House Doctor
Hunkøn
Kevin Murphy
Kurhotel Skodsborg
La Glace
Lampemesteren
Lisa Strøander
Mads Nørgaard
Marie Hald
Mater
Nuura
Nørrebroteater
Rodeo
Small Revolution
Sort/Hvid Teater
Spirit Icons
Stories and Stuff
Tom Rossau
Tromborg
Uniqlo
We Do Wood
 

Julen er en meget særlig tid for de kvinder og børn, der bor på Danners krisecenter. Vores dygtige ansatte og mange frivillige gør deres ypperste for, at julen skal være så tryg og normal som muligt. Danner har i forbindelse med julen i år været så heldige at kunne opsætte en stor juleauktion på Lauritz.com, hvor Lauritz.com kvit og frit stiller deres platform til rådighed for vores auktioner. Auktioner af flotte oplevelser og produkter, som gode venner og virksomheder af Danner har valgt at donere til den gode sag. Alle beløb, der indbringes på auktionen (også købssalær og hammerslagsgebyr), går ubeskåret til Danner.

Byd fx på litografier fra Morgenthaler, kagebord for 12 personer fra La Glace, forkælelses/spaophold, spilpakker og massevis af smukke designlamper.

Auktionen foregår på lauritz.com i perioden 2.- 12. dec. 2020. Vi håber på at se mange af jer byde på de flotte oplevelser og produkter. Klik her for at komme direkte til auktionen.

Danner vil gerne sende en stor tak til alle de venner og virksomheder, som har valgt at støtte op om Danner og auktionen med deres produkter og ydelser. Det er takket være dem, at vi har kunne lave auktionen og samle penge ind til julen på Danner og vores arbejde for voldsudsatte kvinder og børn resten af året. 


16. november 2020
Kalendergaver, julearrangementer og juletræ er små, men enormt betydningsfulde ting for de børn, der må tilbringe julen på Danners krisecenter. På Danner gør vi os derfor rigtig umage for at skabe omsorg og julemagi.
30. november 2018
Da Tara Jensen var 16 år boede hun på Danners krisecenter med sin mor og lillesøster. Alt var kaos, både indeni og udenpå. Og midt i det hele blev det december, hvor alle andre familier skulle være sammen, holde jul og hygge sig. Bare ikke Taras!
12. december 2018
Danners årlige julefest giver pusterum til nuværende og tidligere beboere, som har levet med vold. Her kan de fokusere på det positive i julen, som ellers ofte har været kaotisk og turbulent.