Danner søger content manager

Vi søger en kollega, der kan skrive fængende til vores Danner Venner, sætte gang i interaktionen på sociale medier og i det hele taget sikre, at vi er med på beatet med indhold og teknisk finesse på de digitale platforme. Måske er det dig?
7. februar 2018

Vi vil stoppe vold i nære relationer og har derfor en ambitiøs strategi, der blandt andet skal sikre langt flere private bidragsydere frem mod 2020. Det skal du være med til at realisere sammen med vores fundraiser. Du får stor indflydelse på dit arbejde, når blot du sikrer, at Danners unikke fortælling til vores unikke modtagere er i centrum.

Dine ansvarsområder:

 • Primær skribent og producent af modtagerorienteret indhold på alle Danners digitale platforme med særligt fokus på engagement og fundraising.
 • Ansvarlig for indhold og udtryk på danner.dk, Facebook og nyhedsbrev, herigennem sikre at Danner fremstår attraktiv over for både eksisterende og nye målgrupper.
 • Skabe grafik-, billed- og videoindhold på sociale medier.
 • Analysere brugeradfærd på tværs af digitale platforme og herefter optimere indholdet med henblik på lead-generering, donationer og loyalitetsopbygning.

 

Dine faglige og personlige kompetencer:

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke vigtig, men du er kommunikationsfaglig, og den ideelle kandidat:

 • har min. 3-5-års erfaring med produktion af digitalt indhold til hjemmesider og sociale medier.
 • kan bygge bro fra det voldsfaglige arbejde til fascinerende og engagerende indhold på web og Facebook
 • har dokumenteret erfaring med at bruge Facebooks redskaber professionelt og kan mestre programmer som Drupal og Mailchimp, samt Google Analytics
 • har erfaring med designprogrammer som InDesign samt produktion af små videoer fra idé til post.
 • Dine skriftlige kommunikationsevner er i top, og du kender dine virkemidler og målgrupper.
 • Du er positiv, engageret og trives med en til tider uforudsigelig hverdag.
 • Du samarbejder effektivt med andre og har fokus på at dele viden, erfaringer og informationer.
 • Du kan prioritere og planlægge dine produktioner.
 • Du har både overblik og blik for detaljen i den daglige drift

Du bliver en del af et energisk og inspirerende miljø med en uhøjtidelig stemning og højt til loftspærrerne. Vi arbejder kontinuerligt for en verden fri for vold mod kvinder og børn. Du vil aldrig være i tvivl om, at din indsats gør en forskel.

Ansættelse den 1. april 2018 eller snarest derefter. Stillingen er på 37 timer og er tidsbegrænset 12 måneder med mulighed for forlængelse.

 

Ansøgningsfrist: d. 19. februar. Vi holder første runde samtaler 23. februar og anden runde 27. februar. Ansøgning, CV og andet relevant sendes til job@danner.dk – skriv ”content manager” i emnelinjen.

For yderligere information, kontakt leder af Kommunikation og Viden Mette Marie Yde på 3078 5860 eller læs mere om Danner på www.danner.dk

 

Danner er en privat organisation, der arbejder for at skabe respekt, ligeværd og lige muligheder mellem kønnene og en verden fri for vold mod kvinder og børn. Danner har siden 1980 drevet et krisecenter i København for voldsudsatte kvinder og deres børn. Vi har gennem årene opbygget en solid vidensafdeling, som bl.a. laver fortalervirksomhed, opsøgende arbejde blandt etniske minoritetskvinder i Danmark samt uddanner krisecenterpersonale sammen med kvindeorganisationer i udlandet.

Hjælp voldsudsatte kvinder og børn

Følg os på Facebook

Modtag nyhedsbrev

Sig ja til ca. fire årlige mails om nyt fra Danners arbejde for at stoppe vold mod kvinder og børn.