DANNER SØGER FRIVILLIGE

Vi søger frivillige til seks slags aktiviteter i huset i 2022. Du bliver en del af et levende hus og et spændende samarbejde i et fagligt fællesskab, hvor vi gennem anerkendelse og dialog arbejder med at styrke kvinder, børn og hinanden.
16. december 2021

Danners Krisecenter søger frivillige kvinder til aften og weekendarbejde
Du bliver en del af et levende hus, hvor dine opgaver vil indbefatte varetagelse af husets beboere, telefonisk rådgivning og praktiske opgaver.

Vil du være en del af Danners chatrådgivning i dagtimerne?
Du vil blive en del af et spændende projekt i en organisation, hvor vi gennem anerkendelse og dialog arbejder med at styrke voldsudsatte kvinder og børn.

Vil du være en del af Danners chatrådgivning i aftentimerne?
Du vil blive en del af et spændende projekt i en organisation, hvor vi gennem anerkendelse og dialog arbejder med at styrke voldsudsatte kvinder og børn.

Danners Krisecenter søger frivillige kvinder til vores reception
Erfarne kvinder søges til at varetage forposten til Danners Krisecenter med venlighed, overskud og engagement i mødet med voldsudsatte kvinder, børn, gæster, ansatte og andre frivillige i organisationen.

Danners Krisecenter søger frivillige kvinder til vores Åbne Rådgivning om dagen
Du bliver en del af et levende hus og et spændende samarbejde i et fagligt fællesskab, hvor vi gennem anerkendelse og dialog arbejder med at styrke kvinder, børn og hinanden.

Danner søger engagerede kvindelige formidlere til husets foredragsgruppe
Er du en skarp formidler og har lyst til at holde foredrag? Så bliv en del af Foredragsgruppen i Danner.