Danner søger frivilligkoordinator til barselsvikariat

Vi søger en engageret og udadvendt barselsvikar-kollega i perioden fra oktober 2022 til august 2023 til at drifte og koordinere frivilligopgaven i Danners krisecenter. 
1. august 2022

Da vores dygtige frivilligkoordinator går på barsel, søger vi en engageret og udadvendt barselsvikar-kollega i perioden fra oktober 2022 til august 2023 til at drifte og koordinere frivilligopgaven i Danners krisecenter. 

Frivillige i Danner løfter en stor faglig opgave for voldsudsatte kvinder og børn, bl.a. gennem rådgivning, vejledning og omsorgsopgaver. Den opgave skal du være med til at støtte, udvikle, kvalificere og skabe mening omkring. Der stilles store krav til de frivilliges faglige indsats, hvorfor vi vægter at sikre klare og attraktive rammer for kerneopgaven i samarbejdet mellem frivillige og fastansatte meget højt.

Dette indebærer blandt andet, at du som frivilligkoordinator undersøger løbende, hvad der er frivilliges faglige behov, og drifte og koordinere den planlagte kompetenceudvikling, således at der sikres faglig kvalitet i opgaveløsningen, og den frivillige føler sig kompetent. 

I dagligdagen vil du have en selvstændig funktion, hvor dine primære kollegaer er de frivillige medarbejdere. Samtidig vil du koordinere og samarbejde med ledelsen og den socialfaglige stab med fokus på at fremme motivation, fagligt engagement og trivsel for alle frivillige. 

Du kommer til at være koordinator for husets mange engagerede og meget fagligt kompetente frivillige. Det er derfor vigtigt, at du evner at lytte, anerkende, begejstre og inspirere andre til at være aktive i kampen for en verden fri for vold mod kvinder og børn.

Dine primære arbejdsopgaver vil være

 • Motivation af frivillige med fokus på trivsel i, herunder løbende opfølgning og sparring i forhold til opgaveløsningen og samarbejdet mellem de frivillige.
 • Udvikling og gennemførsel af struktureret uddannelse i samarbejde med vores faste stab.
 • Mødefacilitator for bl.a. koordineringsmøder på tværs af frivilligaktiviteter.
 • Rekruttering og modtagelse af nye frivillige.
 • Du deltager i (du faciliterer ikke) supervision af frivillige og sparring med både ledelse, ansatte og frivillige.
 • Ansvarlig for kommunikationen mellem organisationen og frivillige.
 • At overvåge vagtplanen og løse vagtudfordringer.


Din profil

 • Du har en relevant socialfaglig eller akademisk baggrund.
 • Du er strategisk selvledende, kan arbejde selvstændigt og træffe beslutninger med fokus på opgaven.
 • Du er løsningsorienteret og kommer i mål med dine opgaver. 
 • Du har erfaring med at arbejde med frivillige.
 • Du er indstillet på at deltage i de frivilliges aftenmøder efter behov og at arbejde fleksibelt, hvilket inkluderer løbende aftenarbejde og weekendarbejde, grundet forskellige opgaver i og uden for Danner.
 • Du er stærk og tydelig i mundtlig og skriftlig kommunikation.
 • Du evner at bevare overblikket i et miljø med mange forskellige frivillige med mange forskellige baggrunde.

Vi kan tilbyde et spændende job med ansvar og udfordringer i en organisation, der arbejder ambitiøst i feltet mellem politisk indflydelse, frivillighed og daglig drift af Danners krisecenter. Du bliver en del af et godt, energisk og inspirerende arbejdsmiljø i stadig udvikling.

Stillingen er til besættelse pr. 1. oktober 2022 og til d. 31. august 2023 og er på 37 timer pr. uge. Løn efter Danners lønmodel.

Ansøgning, CV og relevante dokumenter sendes til job@danner.dk senest d. 17. august 2022. Ansættelsessamtaler forventes at blive afholdt den 25. og 30. august 2022.

For yderligere oplysninger kontakt Susanne Maria Lamhauge på mail sml@danner.dk fra uge 31. Få mere information om Danners arbejde på danner.dk