Danner søger studentermedhjælper til projektøkonomi, analyse og administration

Er du interesseret i at få praktisk erfaring inden for økonomi, regnskab og administration, og vil du gerne være en del af en aktiv organisation, der hver dag gør en forskel for voldsudsatte kvinder og børn? Så er det lige præcis dig, vi søger.
5. oktober 2023

Danner er en privat, humanitær organisation, der arbejder nationalt og internationalt for at stoppe vold mod kvinder og børn og for ligestilling mellem kønnene. Vi er ca. 50 ansatte og 175 frivillige, der sammen løser organisationens mangeartede opgaver. Danner driver et krisecenter med plads til 18 kvinder og deres børn, et rådgivningscenter for voldsudsatte kvinder og et videnscenter, som via kampagner, projekter, events og kommunikation arbejder for at sikre voldsudsatte kvinder bedre rettigheder og hjælp til at bryde med volden. Omfanget af projekter med finansiering fra forskellige donorer er vokset markant de senere år. 

Du bliver en del af Danners afdeling Økonomi & Drift. Hos os har vi ansvaret for Danners samlede økonomi, for HR-området, IT og drift af Danners smukke bygning. I Økonomi & Drift er vi organiseret i teams, og du kommer til at indgå i vores økonomiteam. Vi lægger stor vægt på personlig såvel som faglig udvikling med løbende feedback.

Dine primære arbejdsopgaver 

Som studentermedhjælper i afdelingen får du en række opgaver relateret til vores ansvarsområder. Du skal bl.a.:

•    bidrage til vores arbejde med administration af projekter, herunder bidrage til løbende budgetopfølgning ved kontrol af bilag, timeregistrering, kontakt til vores samarbejdspartnere, opstilling af projektregnskaber, forespørgsler fra revisionen mv.
•    bidrage til nye projektansøgninger, herunder hjælpe med budgetter og gennemgang af donorkrav
•    understøtte de økonomiske processer, herunder måneds- og kvartalsafslutning
•    gennemføre dataanalyser og udarbejde økonomiske nøgletal i samarbejde med dine kollegaer
•    løse ad hoc-opgaver indenfor økonomi og administration generelt 

Din profil

Vi forestiller os, at du er i gang med en relevant uddannelse, f.eks. cand.scient.pol., cand.scient.adm., cand.merc.aud., cand.oecon., cand.merc., cand.polit. eller lignende, hvor du har mindst 1,5 år tilbage af din uddannelse.

Vi forventer, at du:

•    har stærke analytiske evner og flair for tal 
•    har interesse i databehandling og gode evner i Excel
•    er ansvarsbevidst og kan arbejde selvstændigt
•    kan planlægge dine opgaver og lægger vægt på gode processer
•    kan begå dig på både dansk og engelsk

Som person er du initiativrig, serviceminded og evner at arbejde både selvstændigt og sammen med andre. Du har et godt humør og mod på at få et fagligt og relevant indspark til studierne. 

Hvad tilbyder vi? 

Et studiejob hos os vil give dig en spændende mulighed for at få konkret erfaring inden for økonomi. Vi er en afdeling med mange forskelligartede opgaver, og vi er gode til at hjælpe og sparre med hinanden. Vi tilbyder en arbejdsplads med højt til loftet, gode medarbejdervilkår og uformelle samarbejdsrelationer. I hverdagen vægter vi rummelighed, humor og åbenhed højt. Vi er en organisation, hvor alle brænder for arbejdet for en verden fri for vold mod kvinder og børn.

Din arbejdstid er 15 timer om ugen. Timerne placeres under hensyntagen til dit studie, og vi er selvfølgelig også fleksible i eksamensperioder. Tiltrædelse hurtigst muligt og løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til Danners lønmodel.

Ansøg om stillingen

Ansøgning, CV og andet relevant sendes i én samlet fil hurtigst muligt og senest den 25. oktober 2023 til job@danner.dk – skriv ”Studentermedhjælper til Økonomi & Drift” i emnelinjen.

Vi afholder samtaler løbende og forventer, at rekrutteringsprocessen afsluttes før udgangen af oktober. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering mv.  

Grundet dataforordningen (GDPR) opfordrer vi ansøgere til stillingen om ikke at inkludere fuldt CPR nr. i CV og ansøgning. 

Eventuelle spørgsmål til stillingen rettes til økonomi- og administrationschef Anne Katrine Bertelsen på akb@danner.dk eller på tlf. 3078 5850 eller controller Odile Collignon på oco@danner.dk eller på tlf. 3078 5857.

Få mere information om Danners arbejde her på danner.dk.