Danner søger virksomhedspraktikant til styrket dataindsamling

6. februar 2020

I Danner arbejder vi hele tiden for at styrke dataindsamling fra vores aktiviteter. Indsamling og analyse af data skaber et afgørende vidensgrundlag for vores arbejde. Dette gælder for vores fortalervirksomhed, kommunikation, udviklingen af nye initiativer og til kvalificering af vores nuværende indsatser.

I takt med, at Danners aktiviteter vokser gør mængden af data det samme. Derfor har vi brug for at øge systematikken i vores indsamling af data og tage nye programmer i brug, der bedre kan håndtere datamængden, så vi hurtigt og nemt kan lave relevante analyser.
 

Vi leder efter en virksomhedspraktikant, der:

  • Har stærke metodiske kompetencer på det kvantitative område
  • Er erfaren bruger i statistikprogrammet STATA og i Excel
  • Er hurtig til at skabe overblik i både større og mindre datasæt
  • Arbejder systematisk
  • Arbejder selvstændigt
  • Kan formidle kvantitativ data på en let og tilgængelig måde
  • Har mod på at løse løbende ad-hoc opgaver

 

Send din ansøgning inkl. CV til job@danner.dk senest d. 23. februar. Samtaler afholdes umiddelbart efter ansøgningsfristen.

Du kan læse mere om Danner, Danners videnscenter og vores arbejde via boksene nedenfor her. For yderligere information om virksomhedspraktikantstillingen, kontakt vicedirektør Mette Marie Yde Poulsen, tlf. 30 78 58 60 E-mail mmy@danner.dk


Vi styrker kvinder, er ambitiøse og som en feministisk og løsningsorienteret vidensaktør, der vil stoppe vold mod kvinder og børn og fremme ligeværd mellem kønnene på alle niveauer i samfundet, blander vi os i samfundsdebaten. Læs mere om os her!
Danners Videnscenter arbejder for at stoppe vold i nære relationer med et særligt blik for den kønsbaserede vold.
Gennem research og dokumentation arbejder vi nationalt og internationalt for at skabe viden om vold mod kvinder og børn; en viden, vi bruger til at skabe offentlig og politisk opmærksomhed om behovet for at skabe forandringer.

Brug for hjælp og råd?
Ring: 33 33 00 47

Det sker i Danner

25. februar 2020
Kom til foredrag i Danner, og få indblik i organisationen, vores særlige historie samt vores viden om og arbejde med vold i nære relationer.