Lev Uden Vold – ny fælles stemme mod vold

En ny national enhed mod vold i nære relationer har set dagen, og den kommer til at være en fælles stemme for bekæmpelse af vold i nære relationer.
Lev Uden Vold, ny national enhed som bla. Danner er medstifter af.
5. oktober 2017

Med landsdækkende tilbud til voldsudsatte og voldsudøvere, landsdækkende kampagner og bred formidling af viden på voldsområdet i Danmark er der god brug for Lev Uden Vold.

- Hvert år udsættes 33.000 kvinder og 13.000 mænd for vold i nære relationer – dermed er der også cirka 46.000 voldsudøvere. Danner byder Lev Uden Vold hjertelig velkommen, der er brug for jer, siger Lisbeth Jessen, direktør i Danner og bestyrelsesmedlem i Lev Uden Vold.

Fem organisationer – Danner, Dialog mod Vold, Mødrehjælpen, LOKK og Fundamentet – er gået sammen om at skabe en ny national enhed mod vold i nære relationer med titlen – Lev Uden Vold – Viden, faglighed og hjælp. Finansieringen til opstarten af den nye enhed kommer fra sats-puljemidlerne.

Lev Uden Vold har en politisk bundet opgave om at yde juridisk rådgivning, udvikle og drive en national hotline og et efterværnstilbud, udarbejde en pladsoversigt over landet krisecentre for kvinder og mænd, indsamle og formidle viden samt være en fælles offentlig stemme for voldsområdet i Danmark.

Besøg Lev uden Vold’s hjemmeside

Husk at følge Lev Uden Vold på Facebook – her vil du løbende kunne følge med i arbejdet og du vil være blandt de første, der ser Lev Uden Volds kampagne senere på året.

Lev Uden Volds sekretariatsleder Lotte Grostøl kan kontaktes på lg@levudenvold.dk samt mobil 3166 4441

 

Læs også

Hjælp voldsudsatte kvinder og børn

Følg os på Facebook

Modtag nyhedsbrev

Sig ja til ca. fire årlige mails om nyt fra Danners arbejde for at stoppe vold mod kvinder og børn.