Praktikant til videns- og projektarbejde

Brænder du for at gøre en forskel for voldsudsatte kvinder og børn i Danmark såvel som ude i verden? Og har du måske en projektleder i maven? Så er det lige præcis dig, vi står og mangler som praktikant.
7. marts 2019

Hvad kan vi tilbyde dig? 
Som praktikant i Danners kommunikations- og vidensafdeling vil du arbejde tæt sammen med afdelingens projektledere og få erfaring med nationale såvel som internationale projekter. Danner er en organisation, hvor praktikanter værdsættes højt, og du vil blive inddraget i forskellige projekter, hvor der er et særligt udviklingspotentiale for lige præcis dig. I Danner arbejder vi med mange forskellige projekter, både i Danmark og i udlandet; herunder i MENA-regionen og Afghanistan. Vi arbejder med fysisk vold, psykisk vold og seksualiseret vold, og vi kæmper for at få sat vores mærkesager på den politiske dagsorden.

Vi tilbyder en udfordrende praktik med masser af muligheder for faglig og personlig udvikling. Du vil indgå i et arbejdsmiljø, hvor rummelighed, humor og åbenhed vægtes højt, og du vil få en afvekslende hverdag i et tværfagligt miljø. Du vil få indblik i projektledernes arbejde og den daglige gang i en NGO, der arbejder strategisk og målrettet for at forbedre voldsudsatte kvinder og børns vilkår. 

Hvad kan du tilbyde os?
•    Du er erfaren i research og formidling af viden
•    Du kan lide og har flair for at arbejde projektorienteret
•    Du kan systematisere særligt kvalitativ, men også kvantitativ data
•    Du kan arbejde selvstændigt og bidrage med nye idéer
•    Du er fleksibel og engageret, og du kan lide at blive udfordret
•    Du er organiseret og kan bevare overblikket
•    Du taler og skriver dansk og engelsk flydende, og arabisk og/eller fransk er en fordel

Dine opgaver bliver at:
•    deltage i forskellige projekter af både national og international karakter
•    udføre forskelligartede researchopgaver og videreformidle til dine kollegaer
•    indgå i projektteams på tværs af afdelinger og fagligheder
•    håndtere skolehenvendelser
•    løse ad hoc opgaver
 

Om os:
Danner er en privat organisation, der arbejder for at skabe respekt, ligeværd og lige muligheder mellem kønnene og en verden fri for vold mod kvinder og børn. Danner har siden 1980 drevet et krisecenter i København for voldsudsatte kvinder og deres børn. Derudover arbejder vi med at bryde tabuer og erstatte myter med fakta. Det gør vi gennem vores to kerneområder: vold i nære relationer og ligestilling. 
Danners arbejde udføres af ca. 180 frivillige sammen med 38 ansatte. Læs mere på www.danner.dk  

Praktikperioden begynder primo september 2019 og afsluttes i udgangen af januar 2019. Arbejdstiden er ideelt set 37 timer om ugen, men kan tilrettelægges ud fra dine studieforhold (dog mindst 30 timer) og vil normalt ligge i dagtimerne. Der vil dog lejlighedsvist forekomme aftenmøder (starttidspunkt og arbejdstid er fleksibel). Praktikantstillingen er ulønnet, og praktikken skal være en del af din uddannelse.

Send din ansøgning inkl. CV senest søndag d. 31. marts til Ditte Specht på mail dis@danner.dk. Vi afholder samtaler i uge 14 og 15.  

For yderligere information om praktikantstillingen, kontakt: 
Koordinator Ditte Specht, Tlf.: 30 78 58 59, E-mail: dis@danner.dk

Læs også

Vi kan ikke gøre det alene - din hjælp betyder alt