Rådgivningsgruppen i Dannerhuset søger frivillige kvindelige fagpersoner

Er du jurist, psykolog eller socialrådgiver, så byd ind på det frivillige faglige fællesskab i Danners Rådgivningsgruppe, hvor vi på frivillig basis hjælper kvinder med socialrådgivning, psykologiske problemstillinger og juridiske spørgsmål.
2. oktober 2020

Rådgivningsgruppen i Danner varetager ambulant anonym rådgivning tirsdag aften i Dannerhuset i tidsrummet 18:30-21.30. Vi tilstræber, at det er to rådgivere med forskellige fagprofiler, som varetager rådgivningen sammen.

Rådgivningen kan f.eks. være i forbindelse med

  • Skilsmisse/samlivsophævelse
  • Forældremyndighed/Samvær
  • Vold
  • Rettigheder ift. myndigheder
  • Psykiske problemer
  • Bolig


Om dig

 Du er en kvinde, der har lyst til at arbejde sammen med andre kvindelige fagpersoner om at rådgive kvinder om små og store problemstillinger. Du er uddannet jurist, psykolog eller socialrådgiver. Du kan også være pensioneret inden for fagområderne eller være studerende et godt stykke henne i dine studier.  Du skal kunne varetage to tirsdagsvagter om måneden og kunne deltage i Rådgivningsgruppens årlige Fællesmøder.


Send os en ansøgning

Er du interesseret? Så skynd dig at sende en kortfattet ansøgning til frivilligkoordinator Sarah Rocha Packness via dette link (hvor du skal trykke på "Kontakt organisation"). Skriv om dig selv, din baggrund og hvad du kan bidrage med til Rådgivningsgruppen i Danners Krisecenter. 

Vi holder grupperekrutteringssamtale den 11.11.2020 kl. 18-19.30 i Danner. Det er en forudsætning for at blive udvalgt til projektet, at du kan deltage til denne samtale. 
 

Vi tjekker ansøgninger løbende. 

Bemærk: Der er tale om frivilligt, ulønnet arbejde.


Kunne du tænke dig at komme med på holdet og gøre en forskel for kvinder og børn, der er udsat for vold? Læs om frivilligt arbejde i Danner.
Danner arbejder for en verden uden vold mod kvinder og børn. Vi fremmer ligeværd mellem kønnene for at stoppe kønsbaseret vold. Læs mere om os her.
Hvert år giver vi beskyttelse til mere end 50 kvinder og deres børn. Vi støtter ved at styrke deres handlekraft og tro på egne evner.

Brug for hjælp og råd?
Ring: 33 33 00 47

Det sker i Danner

8. marts 2021
Vi kræver ligeløn, lige adgang til arbejdsmarkedet, lige barsel, ligestilling i hverdagen og vi går til kamp mod køns- og seksualitetsbaseret vold. Gå med os på gaden den 8. marts 2020 kl. 14 på Frue Plads!