Nu kan du købe en Red Min Søster-plakat

På utallige opfordringer tilbyder vi nu, at du frem til 21. december kl. 16 kan købe de populære Red Min Søster-plakater. Salget foregår kun ved fysisk fremmøde i Dannerhuset - og altid efter forudgående aftale. Se mere herunder.
1. december 2021

 

Red Min Søster-plakater til dit hjem eller som gave til én, du holder af

Nu kan du snart pryde dit hjem med en eller flere af de fire fine kunstplakater fra Red Min Søster. Plakaterne er også egnet som venindegave eller lignende.

Red Min Søster er en fotoudstilling, hvor fem voldsoverlevere og fem kendte medsøstre medvirker på kunstfotografier og i fortællinger om, hvordan vi kan stå sammen mod vold. Udstillingen er lavet i et samarbejde mellem fotografen Sarah Buthmann, blomsterdesigneren Poppykalas og Danner. Billederne har været på en udendørs Danmarksturné, hvor vi har solgt nogle af billederne som plakater. Nu kan du også købe plakaterne ved at skrive til os. Se mere herunder.

Hvilke plakater kan jeg købe, og hvad koster de?

Der er fire forskellige plakater at vælge imellem, og du kan se dem herunder. Vi har optrykt tre af billederne i størrelse 50 x 70 cm – nemlig Laura, Rebekka og Mary Consolata Namagambe.

   

Desuden kan du købe fra restlageret af vores heltinde-plakat med Louise Makkonen Thagaard - denne plakat måler 60x80 cm.


En plakat koster 150 kroner. Tre plakater koster 400 kroner – uanset størrelse. Betal via MobilePay 752144 – betaling sker ved afhentning. Mærk gerne overførslen 'plakater'.

Hvordan gør jeg?

Send en mail til kontaktdanner@danner.dk om, at du er interesseret i at købe en eller flere af plakaterne og skriv ’Red Min Søster-plakat’ i emnefeltet. Inden for kort til vil du få svar på, hvornår du kan komme forbi Danner i Nansensgade 1, 1366 Kbh K.

Du får plakaterne sammenrullet og skal selv medbringe plakatrør eller andet til beskyttelse. Du kan købe en eller flere plakater. Vi sælger plakaterne, så længe vi har dem på lager og frem til 21. december 2021 kl. 16.
 

Jo flere du køber, jo mere støtter du Danners vigtige arbejde for en verden uden vold mod kvinder og børn.

Red Min Søster

Fem voldsoverlevere og fem kendte medsøstre medvirker i denne fotoudstilling om at bryde tabuet om partnervold og om, at man kan søge hjælp i sit lokalområde.

Fotoudstillingen har været på Danmarksturné i Ringsted, Randers, Kolding, Holstebro og København, hvor almindelige danskere har kunnet komme tæt på kvinderne og deres fortællinger. Overalt, hvor udstillingen er kommet frem, har den mødt stor velvilje og interesse.

Du kan se alle billederne og fortællingerne på Red Min Søsters hjemmeside her.

 


Rebekka frygtede for sit liv, da hun var sammen med sin ekskæreste. Til sidst var hun også bange for, at han skulle slå deres lille søn ihjel. ”Hvis vi ikke havde fået et barn, var jeg sikkert blevet.”
Michaela Sørensen var bange for, at hendes ekskæreste ville slå hende og børnene ihjel, da de var sammen. I dag er hele hendes liv indrettet med sikkerhedsnet, så han ikke kommer for tæt på.
Skaberne af de otte smukke kunstværker er fotograf Sarah Buthmann og blomsterdesigner Poppykalas. De har været en vigtig drivkraft for at projektet kunne lykkes. Tak til alle, som har gjort det muligt at realisere Red Min Søster.