Socialrådgiver til opsøgende arbejde med udsatte grønlandske kvinder i Danmark

Brænder du for at hjælpe voldsudsatte kvinder til et bedre liv? Er du flydende i grønlandsk, og er du god til at tale om svære emner? Kan du bruge kultur og faglig viden til at bryde med et tungt tabu som vold i nære relationer?
8. november 2017

Projekt En Ny Vej er et opsøgende, præventivt og landsdækkende initiativ målrettet udsatte grønlandske kvinder i Danmark. Du skal som brobygger skabe kontakt til kvinderne, informere dem om deres rettigheder og muligheder i forbindelse med vold i nære relationer, og hjælpe dem med at få den rigtige hjælp. Projektet udføres af Danner og vil indgå i et eksisterende projekt, der rækker ud til kvinder med en række andre etniske minoritetsbaggrunde.

Vi søger en selvstændig og dynamisk medarbejder til at arrangere og afholde informationsmøder om vold i hjemmet for kvinder med grønlandsk baggrund. Du vil få kollegaer i projektet og løbende have mulighed for at sparre med projektlederen og de øvrige konsulenter. Dog forventes det, at du primært kan arbejde på egen hånd. Der vil være mulighed for oplæring i begrænset omfang, så det ses som en stor fordel at kende til området i forvejen. Du vil referere til lederen af Danners afdeling for Kommunikation og Viden.

Vi søger dig som:

 • Er uddannet socialrådgiver eller tilsvarende, og har erfaring med udsatteområdet
 • Har erfaring med opsøgende netværksarbejde blandt målgruppen
 • Har erfaring med mundtlig formidling i form af oplæg
 • Har interesse i og viden om køn, kvinderettigheder og vold i nære relationer
 • Er flydende i grønlandsk og dansk, både i skrift og tale
 • Er bruger af Microsoft Office pakken
   

Vi kan tilbyde:

 • Du vil blive en del af en spændende organisation, der er med til at sætte kvinders rettigheder og vold i nære relationer på dagsordenen i Danmark og internationalt
 • Færdigudviklede og afprøvede dokumentationsredskaber – klar til brug
 • Frihed og fleksibilitet i tilrettelæggelsen af dit arbejde


Ansættelsen sker snarest muligt og senest 1. januar 2018, og er indtil videre tidsbegrænset til 12 måneder. Stillingen er på 35 timer ugentligt, løn efter Danners lønmodel.

Ansøgningen sendes senest d. 22. november job@danner.dk, i emnefeltet skrives ’Opsøgende socialrådgiver’  Yderligere spørgsmål kan rettes til projektleder Anne Zacho Møller på azm@danner.dk / 3078 5867.

Hjælp os med at hjælpe voldsudsatte kvinder og børn

Følg os på Facebook

Modtag nyhedsbrev

Sig ja til ca. fire årlige mails om nyt fra Danners arbejde for at stoppe vold mod kvinder og børn.