Rådgivningsgruppen

Rådgivningsgruppen blev etableret i tiden efter besættelsen af Dannerhuset, fordi man oplevede, at der var stor efterspørgsel på hjælp inden for de tre områder; det sociale, det psykologiske og det juridiske.  

Gruppen består således af socialrådgivere, jurister og psykologer, der efter princippet hjælp til selvhjælp hjælper kvinder, der har været udsat for vold, med socialrådgivning, psykologiske problemstillinger og juridiske spørgsmål.

Rådgivningen er anonym og ambulant og foregår hver tirsdag i tidsrummet 18.30-22.00.

En rådgivning foregår med to rådgivere med forskellige fagprofiler. Det kan fx være en psykolog og en socialrådgiver, eller en psykolog og en jurist, afhængig af hvad den enkelte kvinde har brug for.  


Mødeaktivitet og tidsforbrug

Som frivillig i Rådgivningsgruppen forpligter du dig til at tage én vagt  hver anden tirsdag. Rådgivningsgruppen er en selvstændig gruppe, som selv planlægger sine møder. Møderne afholdes efter behov, og som frivillig du at deltage i dem, lige som det forventes, at du deltager i det halvårlige seminar.
 

”Jeg er frivillig i Rådgivningsgruppen, da det er meningsfuldt at yde gratis, anonym rådgivning til kvinder fra alle sociale lag, og fordi vores tværfaglighed  i  Rådgivningsgruppen er berigende” Bodil, frivillig i Rådgivningsgruppen  


Brug for hjælp og råd?
Ring: 33 33 00 47

Det sker i Danner

30. juli 2019
Kom til foredrag i Danner, og få indblik i organisationen, vores særlige historie samt vores viden om og arbejde med vold i nære relationer.