SAMMEN MOD VOLD

Det er aldrig ok, hvis din partner slår dig. Og det er aldrig din skyld. Har du oplevet noget i dit parforhold, som du er i tvivl om er ok eller om er tegn på vold? Kender du en kvinde, som viser fysiske eller psykiske tegn på at være udsat for vold?

Vi er her for at hjælpe dig.
Ring til Danners døgnåbne rådgivning på 3333 0047
Volden kan komme til udtryk på flere måder - fysisk med slag og spark, men også psykisk med nedværdigelser, isolation og kontrol. Ofte er der tale om flere voldsformer, når en partner, ekspartner eller et familiemedlem flere gang udøver magt, dominans og fysiske overgreb.
 

Vil du høre mere om Danners arbejde? Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

Om kampagnen

Danner har 40 års erfaring med at hjælpe voldsudsatte kvinder og deres børn til et sundere liv. Vi er en dansk organisation, som arbejder for en verden fri for vold mod kvinder og børn.

Sammen med syv stærke kvinder, står Danner bag Instagram-kampagnen 'Sammen mod vold', der sætter fokus på, at partnervold stiger i styrke og udvikler sig over tid. Derfor er det vigtig at reagere, hvis man begynder at føle sig utryg i sit parforhold, eller hvis man har mistanke om, at én man kender har for meget på spil i sit forhold.

Fysisk og psykisk vold i hjemmet er ikke en privat sag, som mange tror. Volden er ulovlig og dem, der lever i den har brug for hjælp udefra til at skabe forandring, så hverdagen igen bliver tryg.