Udgivelser og forskning


Danners unikke viden og mangeårige erfaring giver os nogle særlige muligheder for at undervise andre i vores metoder og voldsforståelse og udvikle værktøjer til fagfolk i både Danmark og udlandet.
Her kan du finde publikationer, der kortlægger forskellige former for vold vold i nære relationer i forskellige kontekster.
Vold i nære relationer er et samfundsansvar, som vi alle skal bekæmpe. Her kan du finde forskellige former for udgivelser, der på forskellige vis har til formål at forebygge vold i nære relationer.
Her kan du finde Danners årsberetninger fra de seneste år. Du kan blandt få et tilbageblik i Danners politiske arbejde, statistikker, projekter, tiltag, højdepunkter og fakta fra 2014 og til i dag..
Op imod hvert 5. barn oplever vold i hjemmet, derfor skal vold på skoleskemaet. Målet er at lære børn, hvad de skal gøre, hvis de oplever vold. Her kan du finde forskelligt materiale til brug i undervisning.
Et forskningssamarbejde mellem Kvindehjemmet, Danner, og SDU skal skabe mere viden om, hvordan vold påvirker kvinders psykiske og sociale trivsel. Læs om forskningsprojektet her.