Vi hjælper og rådgiver

Rådgivning

Danners telefonrådgivning er anonym, landsdækkende og døgnåben. 3333 0047
I Danner tilbyder vi rådgivning til voldsudsatte kvinder og børn samt til pårørende og fagfolk, der er i berøring med eller har spørgsmål om vold i nære relationer.

Vi har en bred faglig viden om vold i nære relationer - både fysisk og psykisk vold og de konsekvenser volden har. 

Vi lytter, vejleder og giver dig redskaber til at håndtere den svære situation, du befinder dig i. Vi kan også hjælpe, hvis du har spørgsmål om økonomi, regler for samvær, opholdstilladelse mv.

Hver dag sidder vi klar til at lytte og rådgive dig. Har du oplevet noget i dit parforhold eller i din familie, som du er i tvivl om er ok, eller om det kan være tegn på vold? Er du pårørende til en kvinde eller et barn, som er udsat for vold? Har du mistanke om, at en kvinde eller et barn, du er i kontakt med, er udsat for vold? Så kan du altid ringe til Danners åbne anonyme rådgivning.

Krisecenter
Voldsudsatte kvinder og børn kan få beskyttelse og hjælp i Danners krisecenter. Vores specialiserede fagfolk bruger velbeskrevede metoder til at hjælpe kvinder og deres børn, når de har været udsat for vold i gennem længere tid.  Vi hjælper med at takle den krise, de står i og med at bearbejde traumerne og bryde med volden. Selvom Danners krisecenter ikke altid har bolig til alle, der har behov for hjælp, så kan vi altid hjælpe med sikkerhedsstrategier og andre gode råd.

Efter krisecenteret
Vi tilbyder de kvinder, der har boet i krisecentret, et særligt efterværnsforløb. Her støtter vi kvinderne og deres børn i den udvikling de er i gang med for at lægge oplevelserne med volden væk og skabe et trygt og stabilt ståsted, når de flytter fra krisecentret.


Hjælp og rådgivning til voldsudsatte, pårørende og andre.
Her kan du læse om Danners krisecenter og den hjælp, vi tilbyder kvinderne og børnene, der bor her.
Vi tilbyder fortsat støtte til kvinderne og deres børn, når de flytter fra krisecentret.

Vi kan ikke gøre det alene - din hjælp betyder alt