fbpx

Danner og Karen Simonsen lancerer ny bluse på Kvindernes Internationale Kampdag  

På Kvindernes Internationale Kampdag lancerer Danner og Karen Simonsen en ny smuk bluse. Overskuddet går til Danners arbejde for voldsudsatte kvinder og børn. 

Da Danner i samarbejde med designer Karen Simonsen første gang lancerede en bluse, blev den revet væk på 2 timer. Derfor går Karen Simonsen og Danner igen sammen om en ny bluse på Kvindernes Internationale Kampdag. 

Overskuddet fra salget af blusen går til Danners arbejde for voldsudsatte kvinder og børn. 

Blusen er hvid, skulpturel og med bronzekant og bærer mærket – Act, Protect, Remain. Det skal understøtte, at Danner går i aktion, beskytter og altid vil være der for voldsudsatte kvinder og børn.

Når velgørenhed bliver en salgssucces – og virkelig gør en forskel 

”Jeg har været optaget af kvindefrigørelse, siden jeg var barn. Min mor var nemlig glødende feminist og viede sit liv til at kæmpe for kvinders rettigheder både i Danmark og i verden. Derfor var det helt oplagt for mig at lave et samarbejde med Danner,” siger Karen Simonsen og fortsætter: 

”Da Danner og jeg indgik samarbejdet sidste år, var det vigtig at lave en smuk bluse som kunne blive en bestseller, så vi var sikret et godt salg og dermed mange donationer til at hjælpe voldsudsatte kvinder og børn. Så det er simpelthen så fantastisk, at den har solgt så godt og blevet vores mest solgte bluse i 2023. Den succes ønsker vi at gentage, så vi sammen kan hjælpe endnu flere voldsudsatte” lyder det fra Karen Simonsen.  

Danners direktør, Mette Marie Yde, udtaler: 

”Vi er simpelthen så glade og taknemmelig for, at så mange valgte at købe blusen og støtte Danners arbejde. Vi håber, at rigtig mange vil bakke op og købe den nye smukke bluse fra Karen Simonsen, så vi kan hjælpe endnu flere voldsudsatte kvinder og børn”. 

Blusen koster 499 kr. og kan købes fra den 8. marts i Karen by Simonsens webshop

Fakta 

  • 1 ud af 3 kvinder bliver på verdensplan udsat vold 
  • 118.000 kvinder bliver hvert år udsat for vold i Danmark 
  • 3.000 kvinder og 2.300 børn flytter hvert år på krisecenter i Danmark 

Om Danner 

  • Danner arbejder for at stoppe vold mod kvinder og børn. 
  • I Danners krisecenter kan kvinder og børn kan få beskyttelse og specialiseret rådgivning.  
  • I Danners døgnåbne rådgivning kan voldsudsatte kvinder, pårørende og fagpersoner få rådgivning via Danners døgnåbne nationale telefonlinje. 
  • I Danners ambulante rådgivningstilbud Sig det til nogen kan det store mørketal af voldsudsatte kvinder, der ikke søger ophold på krisecenter, få hjælp og rådgivning til at forlade volden.  
  • Danner uddanner fagpersoner, som politi og sundhedsmyndigheder i viden om vold og arbejder for at skabe politisk forandring for voldsudsatte kvinder og børn. 
  • Danner arbejder også internationalt i bl.a. Jordan, Egypten, Tunesien og Palæstina 

Læs mere

Er du tæt på en voldsudsat kvinde? Rådgivningen ‘Sig det til nogen’...
Tak for et forrygende årsmøde hvor vi fik præsenteret Danners årsberetning 2023...