fbpx

Er du blevet ringet op af Danner? 

I Danner ringer vi løbende til personer, der har vist interesse for vores arbejde for at stoppe vold mod kvinder og børn. 

Vi ringer for at fortælle om vores arbejde og for at skabe opmærksomhed og opbakning. Sådan kan vi sammen hjælpe endnu flere voldsudsatte kvinder og børn. 

Vi ringer fra numrene: 

78 73 46 02 

78 73 46 13 

78 73 46 20 

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg. 

Er du i tvivl om, hvorvidt det er Danner, der har kontaktet dig, er du meget velkommen til at ringe til os mandag til fredag kl. 9-15.30 på telefon 33 33 00 37. 

Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har andre spørgsmål til Danners arbejde og støttemuligheder. 

Bliv Danner ven 

Som Danner Ven støtter du hver måned Danner med en fast donation. Du kan enten blive Danner Ven ved at oprette en fast betaling hos Betalingsservice eller via MobilePay. For at oprette en Betalingsserviceaftale har vi brug for dit kontonummer og cpr.nummer. Denne praksis er udviklet i samarbejde med NETS, og oplysninger kan ikke misbruges til at hæve penge fra din konto. Du vil via din betalingsoversigt blive adviseret, inden pengene hæves, og du kan altid afvise betalingen hos din bank.  

Du kan også vælge at donere fast med MobilePay – her behøver man blot acceptere den faste donation med et enkelt swipe, da MobilePay allerede ligger inde med de fleste informationer. 

Læs mere om, hvordan du kan støtte Danners arbejde 

Danner er en del af indsamlingsorganisationernes brancheorganisation, Isobro, og følger deres indsamlingsetiske retningslinjer. Vi har naturligvis også tilladelse fra Indsamlingsnævnet