Få hjælp og råd

Alt efter din situation er vi klar til at hjælpe og rådgive dig!

Ring for hjælp og råd

Vi sidder klar ved telefonen til at hjælpe og rådgive både dig, der er voldsudsat, dig der er pårørende og dig, der er fagperson. Vi kan hjælpe med problemstillinger om vold i nære relationer både psykisk, fysisk, seksualiseret, økonomisk eller andre former for vold i nære relationer.

Ring på 33 33 00 47


Danners telefonrådgivning er døgnåben også under corona-pandemien.

33 33 00 47

 

Gratis rådgivningsforløb 

Sig det til nogen tilbyder dig, der er voldsudsat og ikke ønsker et ophold på krisecenter, et gratis rådgivningsforløb. Forløbet lærer dig at forstå volden og dens konsekvenser - så du bedst muligt kan bryde den. Det er også muligt at få et rådgivningsforløb, hvis du er pårørende til en voldsudsat. Det forløb vil give dig indsigt og redskaber, som gør dig i stand til at hjælpe .


Ophold på Danners krisecenter 

Hvert år udsættes 38.000 kvinder for vold – omkring 2.000 af dem søger på krisecenter. Er du udsat for vold i en nær relation, har du mulighed for at få ophold på Danners krisecenter.


Gode råd til voldsudsatte, pårørende og fagfolk

Vi modtager mange henvendelser med voldsrelaterede spørgsmål. Vi vil gerne imødekomme alle og har derfor samlet en række gode råd til fagfollkgode råd til pårørende og og gode råd til skoleklasser og studerende.


Vi sidder klar til at hjælpe og rådgive dig om problemstillinger i forbindelse med vold i nære relationer.
Sig det til nogen! Få rådgivning til at forstå volden og dens konsekvenser - så du bedre kan bryde den.
Her kan du læse om Danners krisecenter og den hjælp, vi kan tilbyde dig under et ophold