Få hjælp og råd


Vi er klar til at hjælpe og rådgive dig - i præcis den situation du står i.

Ring for hjælp og råd

Vi sidder klar til at hjælpe og rådgive dig. Vores telefon har åbent hele døgnet – både for dig, der er udsat for vold i nære relationer, og for dig, der er pårørende. Er du fagprofessionel, er du også velkommen til at kontakte os.
Ring på: 33 33 00 47   
Er du i fysisk fare, så ring til Alarmcentralen på 112

Generelle henvendelser på hverdage fra 9.00-16.00
Tlf: 33 33 00 37 

Frivilligrådgivning i Danner - se mere her


Gratis rådgivningsforløb 

Sig Det Til Nogen tilbyder dig et gratis rådgivningsforløb, hvis du har levet med vold, men ikke ønsker ophold på krisecenter. Der er også mulighed for, at pårørende kan få et rådgivningsforløb. Forløbet lærer dig at forstå volden og dens konsekvenser, og giver dig redskaber til at håndtere 


Ophold på Danners Krisecenter 

Hvert år udsættes 38.000 kvinder for vold – omkring 2.000 af dem søger på krisecenter. Hvis du er udsat for vold, kan du, og dine børn, få ophold på Danners krisecenter.


Gode råd til fagfolk, pårørende og studerende

Vi modtager mange spørgsmål om vold, men vi kan desværre ikke altid nå at svare på alle henvendelser. Du kan prøve at finde svarene selv her, hvor vi har samlet en række gode råd til fagfollkgode råd til pårørende og gode råd til skoleklasser og studerende.


Vi sidder klar til at hjælpe og rådgive dig om problemstillinger i forbindelse med vold i nære relationer.
I Sig det til nogen kan du få specialiseret rådgivning, hvis har levet i et voldeligt forhold. Du lærer at forstå volden og dens konsekvenser for dig. Du får redskaber til bedst muligt at lægge volden bag dig og komme videre.
Hvis du er udsat for vold i en nær relation, kan det være nødvendigt for dig at søge tilflugt på et krisecenter. Her kan du læse om Danners krisecenter og den hjælp, vi kan tilbyde dig under et ophold.