Få hjælp og råd

Vi er klar til at hjælpe og rådgive dig - i præcis den situation du står i!

Ring for hjælp og råd

Vi sidder klar til at hjælpe og rådgive dig. Vores telefon har åbent hele døgnet – både for dig, der er udsat for vold i nære relationer, og for dig, der er pårørende. Er du fagprofessionel, er du også velkommen til at kontakte os.
Ring på: 33 33 00 47   
Er du i fysisk fare, så ring til Alarmcentralen på 112

Generelle henvendelser på hverdage fra 9.00-16.00
Tlf: 33 33 00 37 

Frivilligrådgivning i Danner - se mere her


Gratis rådgivningsforløb 

Sig Det Til Nogen tilbyder dig et gratis rådgivningsforløb, hvis du har levet med vold, men ikke ønsker ophold på krisecenter,. Forløbet lærer dig at forstå volden og dens konsekvenser - så du bedst muligt kan lægge den bag dig. Vi tilbyder også rådgivningsforløb for pårørende, som kender en kvinde, der er udsat for vold. Rådgivningen giver redskaber til at håndtere volden.


Ophold på Danners Krisecenter 

Vi tilbyder ophold på Danners krisecenter i København til dig og dine eventuelle børn, hvis du har været udsat for vold. Hvert år udsættes 38.000 kvinder for vold – omkring 2.000 af dem søger på krisecenter. Er du kvinde og udsat for vold fra en person i dine nære relationer, har du mulighed for at tage ophold på Danners krisecenter.


Gode råd til fagfolk, pårørende og studerende

Vi modtager mange spørgsmål om vold, men vi kan desværre ikke altid nå at svare på alle henvendelser. Du kan prøve at finde svarene selv her, hvor vi har samlet en række gode råd til fagfollkgode råd til pårørende og gode råd til skoleklasser og studerende.


Vi sidder klar til at hjælpe og rådgive dig om problemstillinger i forbindelse med vold i nære relationer.
Sig det til nogen! Få rådgivning til at forstå volden og dens konsekvenser - så du bedre kan bryde den.
Hvis du er udsat for vold i en nær relation, kan det være nødvendigt for dig at søge tilflugt på et krisecenter. Her kan du læse om Danners krisecenter og den hjælp, vi kan tilbyde dig under et ophold