Få hjælp og råd

  • Få hjælp og råd
Danner er klar til hjælpe alle, der er i berøring med vold i nære relationer - dig, der har været udsat for vold, dig der er pårørende, og dig der arbejder med kvinder og børn, der lever eller har levet med vold i nære relationer.

 

Få hjælp og råd i Danner

Hvilken type hjælp og råd du har behov for afhænger af din situation. Måske er et ophold på Danners krisecenter det rigtige for dig, måske et gratis rådgivningsforløb eller måske er det et par gode råd over en telefonsamtale. Måske noget helt fjerde.


Ring for hjælp og råd

Vi sidder klar til at hjælpe og rådgive dig. Vores telefon har åbent hele døgnet – både for dig, der er udsat for vold i nære relationer, og for dig, der er pårørende. Er du fagprofessionel, er du også velkommen til at kontakte os.
Ring på: 33 33 00 47   
Er du i fysisk fare, så ring til Alarmcentralen på 112

Generelle henvendelser på hverdage fra 9.00-16.00
Tlf: 33 33 00 37 

Du kan også få hjælp gennem Danners Frivilligrådgivning

For at finde ud af, hvad der er den rigtige løsning for dig, kan du starte med at ringe til vores telefonrådgivning. I telefonen vil du møde en af vores grundigt oplærte frivillige rådgivere. Sammen afklarer I, med udgangspunkt i din situation, hvordan du bedst muligt hjælpes videre. 

Du kan også til en start læse om vores forskellige tilbud på hjemmesiden her.  


Sig det til nogen - gratis rådgivningsforløb 

Sig det til nogen er et gratis ambulant rådgivningsforløb. Det er et tilbud til dig, der har levet i et voldeligt forhold, men hvor et ophold på krisecenter ikke er den rette løsning. Det er også et tilbud til dig, der er pårørende. I sig det til nogen får du specialiseret hjælp: Du lærer at forstå voldens og dens konsekvenser, og du får redskaber til bedst muligt at lægge volden bag dig og komme videre. 


Ophold på Danners Krisecenter 

For nogle kvinder (og deres børn) er den rigtige løsning at komme på krisecenter. På Danners krisecenter er du og dine eventuelle børn i sikkerhed, og her får I hjælp og støtte til at bearbejde traumerne og finde vejen ud af volden. I Danmark udsættes 38.000 kvinder hvert år for vold – 1800 af dem har brug for plads på krisecenter i kortere eller længere tid.


Gode råd til fagfolk, pårørende og studerende

I Danner får vi rigtig mange henvendelser med spørgsmål om vold. Vi har samlet vores viden og erfaringer i  en række gode råd til fagfollk og gode råd til pårørende. Dem er du er velkommen til at læse. Du vil fx blive klogere på, hvordan du som pårørende kan hjælpe bedst muligt, og hvordan du som fagperson bliver bedre til at genkende signaler og henvise til den rette hjælp.


Vi sidder klar til at hjælpe og rådgive dig. Vores telefon har åbent hele døgnet – både for dig, der er udsat for vold i nære relationer, og for dig, der er pårørende. Er du fagperson, er du også velkommen til at kontakte os.
I Sig det til nogen kan du få specialiseret rådgivning, hvis har levet i et voldeligt forhold. Du lærer at forstå volden og dens konsekvenser, og du får redskaber til bedst muligt at lægge volden bag dig og komme videre.
På Danners krisecenter er du og dine eventuelle børn i sikkerhed, og her får I hjælp og støtte til at bearbejde traumerne og finde vejen ud af volden. I Danmark udsættes 38.000 kvinder hvert år for vold – 1800 af dem har brug for plads på et krisecenter.

Brug for hjælp og råd?
Ring: 33 33 00 47

Det sker i Danner

20. maj 2021
20. maj 2021
Det handler om hverdagssexisme, køn, ligeløn, kunst, sex - og alt der imellem - Danner både deltager og bidrager, når Talk Town vender tilbage med debatter, talks, film, kunst, workshops, musik og meget mere.