fbpx

Uniqlo donerer tøj til Danner 

Den japanske tøjkæde UNIQLO, åbnede i 2019 deres første butik i Danmark – på præcis den samme adresse, hvorfra Grevinde Louise Danner drev sin modebutik fra 1844 til 1846, nemlig ‘Louises Hus’ på Strøget i København.   

Lige siden åbningen har UNIQLO fast doneret tøj til Danners krisecenter og vores beboere. Og d. 27. januar summede hele huset af liv og energi, da 12 glade UNIQLO-medarbejdere gjorde en kæmpe indsats med at pakke hele 60 sæt tøj til kvinderne på Danners krisecenter.    

Når en kvinde træder ind ad døren på Danner, kommer hun ofte med meget lidt eller blot det tøj hun har på. Vi kan derfor tilbyde nyankomne beboere et nyt sæt tøj fra UNIQLO, med alt fra inderst til yderst – T-shirts, trøjer, bukser, strømper og trusser.   
 
Udover den store tøjdonation, donerer UNIQLO også penge, medarbejdertid og bruger deres platforme til at tale om at stoppe vold mod kvinder og børn.  

Vi og kvinderne på Danners krisecenter er enormt glade for samarbejdet med UNIQLO og for deres store støtte til vores arbejde for voldsudsatte kvinder og børn. 

I Danner skræddersyr vi samarbejder som eksempelvis erhvervs- eller produktsamarbejder, hvor der er fokus på synlighed og branding. Kontakt Danners fundraisingansvarlige Julie Tolstrup på telefon 3078 5861 eller via mail jts@danner.dk og hør nærmere om mulighederne for at indgå i forskellige samarbejder, hvor vi sammen kan hjælpe voldsudsatte kvinder og børn til et liv uden vold.