fbpx

Danner og Karen Simonsen lancerer ny bluse 

I anledning af Danners fødselsdag 2. november lancerer Danner i samarbejde med Karen Simonsen en helt ny bluse. Overskuddet fra salget af blusen går til Danners arbejde. 

Den 2. november har Danner fødselsdag. I den anledning lancerer Danner i samarbejde med designer Karen Simonsen en helt ny bluse. Overskuddet fra salget af blusen går til Danners arbejde for voldsudsatte kvinder og børn. 

”Jeg har været optaget af kvindefrigørelse, siden jeg var barn. Min mor var nemlig glødende feminist og viede sit liv til at kæmpe for kvinders rettigheder både i Danmark og i verden. Derfor var det helt oplagt for mig at lave et samarbejde med Danner,” siger Karen Simonsen og fortsætter: 

”Det har været vigtigt for mig at lave en bluse, som er smuk, og som har potentiale til at blive en bestseller. For hvis vi sikrer et godt salg, så hjælper vi samtidig endnu flere voldsudsatte kvinder og børn. Derfor blev det ikke en klassisk slogan t-shirt, men en flot bluse, som jeg er overbevist om, vores trofaste kunder kan lide og vil købe,” lyder det fra Karen Simonsen.  

Danners direktør, Mette Marie Yde, glæder sig over samarbejdet: 

”Blusen er virkelig smuk! Vi er stolte og taknemmelig for, at Karen Simonsen vil støtte Danners arbejde for voldsudsatte kvinder og børn. Det gør en stor forskel”. 
 
Blusen koster 499 kr. og kan købes fra den 2. november 2023 i Magasin, Illum Bolighuse, Companys butikker og i Karen Simonsens webshop. Alt overskud går til Danner. 

Læs interview med Karen Simonsen 

Læs mere

Regeringens nye handleplan mod partnerdrab og -vold understreger, at vold er et...
Vold mod kvinder er et af de største ligestillingsproblemer, vi har i...
Er du tæt på en voldsudsat kvinde? Rådgivningen ‘Sig det til nogen’...