fbpx

Danners rådgivning får kvalitetsstempel 

Danner holder aldrig lukket. Dag og nat kan voldsudsatte kvinder, pårørende og fagpersoner få rådgivning over telefon, chat og ved fysisk fremmøde.  

Danners rådgivning er nu blevet akkrediteret af RådgivningsDanmark. Akkrediteringen dokumenterer og bekræfter, at rådgivningen har høj kvalitet og lever op til en række fælles standarder for rådgivning til mennesker i vanskelige livssituationer.  

”Vi er stolte og glade for, at Danners rådgivning nu har fået et kvalitetsstempel af RådgivningsDanmark. Det understreger, at den rådgivning, som voldsudsatte kvinder og børn får hos os, er god. Og det bekræfter mig i, at Danner gør en forskel for dem, der kontakter os,” siger Mette Marie Yde, direktør i Danner.  

Flere og flere får rådgivning af Danner  

Den åbne rådgivning er Danners kerne. Herfra bliver voldsudsatte kvinder hjulpet videre til krisecenter, ambulante rådgivningsforløb eller en afklarende samtale. Rådgivningen er derfor helt afgørende for at hjælpe voldsudsatte kvinder og børn og forebygge vold.  

I 2022 fik vores åbne rådgivning 2.879 henvendelser. Det er mere end nogensinde før.  

7 ud af 10 af henvendelserne var fra voldsudsatte kvinder, mens 17% var fra pårørende til en voldsudsat. Størstedelen fik rådgivning via Danners døgnåbne telefon.  

Danner rådgiver voldsudsatte, pårørende og fagpersoner  

Danner rådgiver hver eneste person individuelt. Vi tilbyder hjælp og råd, hvis du er udsat for vold. Hvis du har mistanke om, at du eller en, du kender, lever i et voldeligt forhold, eller hvis du er fagperson, fx fra en kommune, politiet eller sundhedsvæsenet, og ønsker viden om vold eller svar på, hvordan du kan hjælpe en voldudsat kvinde.  

Nogle voldsudsatte bliver visitereret til et ophold på Danners krisecenter eller et gratis rådgivningsforløb i Sig det til nogen. Andre har i første omgang brug for en at tale med, gode råd eller viden om vold.  

Læs mere om Danners rådgivning

RådgivningsDanmarks akkreditering 

RådgivningsDanmark er brancheforening for gratis, sociale rådgivningstilbud i Danmark.  

Betegnelsen akkreditering dækker over en vurdering af, om en rådgivning lever op til et sæt fælles kvalitetsstandarder for rådgivningstilbud.