fbpx

Tak for din underskrift

Sammen er vi stærkere

Det er ikke tomme ord, når vi skriver: Danner – sammen mod vold! Når vi står sammen, er vi stærke. Det er bevidst flere gange. Sidst med vores flerårige Stop Kvindedrab-kampagne, hvor over 80.000 danskere tiltro os deres underskrift. Det lagde pres på politkere og myndigheder og har givet resultat. Der er blevet oprettet særlige teams i hver politikreds med fokus på vold i nære relationer, og der er kommet en specifik handleplan mod partnervold og partnerdrab.

Tilbage i 2018 og 2019 samlede vi også underskrifter ind. 15.000 danskere skrev dengang under på Danners underskriftsindsamling om at gøre psykisk vold strafbart. Der blev lyttet og i dag er psykisk vold strafbart.

Vi gør det igen – vi står sammen og sætter en stopper for vold mod kvinder og børn

Tak fordi du har skrevet under på, at vi skal stoppe vold mod kvinder og børn. Vi er heldigvis mange, der vil have et samfund, hvor vi ikke lukker øjnene for al den vold, der sker i hjemmet.

Vi ser frem til at overrække alle underskrifterne til de ansvarlige politikere og myndigheder, som kan stå sammen med os for at stoppe vold mod kvinder og børn.

Læs mere

Danner er en privat, humanitær og feministisk organisation. Vi kæmper for en...
Danner består af en bestyrelse, en direktør, knap 180 frivillige og ca....
I Danner har vi knap 180 frivillige. Som frivillig i Danner er...