Gratis rådgivningsforløb

  • Sig det til nogen - gratis rådgivningsforløb

Sig det til nogen - Gratis rådgivning til en vej ud af vold


Vold og kontrol i nære relationer har mange udtryk. Derfor er en god idé at spørge fagfolk til råds!  Sig det til nogen er et samarbejde mellem Danner, Randers Krisecenter og Ringsted Krisecenter. I Sig det til nogen kan du  få rådgivning, så du bedre kan forstå volden og dens konsekvenser og derved bedst muligt kan bryde den.

Træf beslutninger på et solidt grundlagNår du som kvinde henvender dig til Sig det til nogen vil du først få en afklarende samtale, hvor du sammen med en socialrådgiver afgør om Sig det til nogen er det rigtige tilbud til dig. De socialfaglige rådgivere i Sig det til nogen har flere års erfaring og stor forståelse for din vanskelige situation. Du vil få støtte, rådgivning og redskaber, så du bliver i stand til at træffe beslutninger på et solidt grundlag.

Sig det til nogen 

Lyder det som noget for dig? 


Lyder det som noget for dig? Læs mere om Sig det til nogen eller ring eller send en mail til det sted, der ligger tættest på dig for at høre nærmere. 


Storkøbenhavn

Tlf: 33 33 00 47
sigdettilnogen@danner.dk         

Ringsted

Tlf: 51 72 11 27

ps@ringsted-krisecenter.dk         

Randers

Tlf: 33 99 58 37 / 23 99 58 35

sig-det-til-nogen@randers.dk
Rådgivningsforløb for kvinder, der lever med vold
 

  • Føler du dig utryg i dit parforhold? 
  • Bestemmer han, hvem du ses med? 
  • Oplever du, han vil kontrollere dig, selvom jeres forhold er slut? 

Et rådgivningsforløb for kvinder, der lever med vold, består som udgangspunkt af fem samtaler. Den første samtale, som varer i to timer, og den sidste samtale, som varer i en time, foregår altid ved fysisk fremmøde i ét hyggeligt, trygt og anonymt lokale i enten København, Ringsted eller Randers. De resterende samtaler varer en time og foregår enten ved fysisk fremmøde eller via telefonen/Skype – alt efter, hvad der passer dig og din situation bedst. 

Til første samtale vil du møde din rådgiver. Sammen skaber I overblik over din situation for  derefter at finde ud af, hvor I skal lægge fokus, hvilke mål du skal sætte, og hvordan du når dem. I de resterende samtaler vil du og din rådgiver arbejde med dine målsætninger.  

Sig det til nogen tilbyder også gruppeforløb. I gruppeforløbene deltager andre kvinder, der har levet med vold og to socialfaglige medarbejdere. 


Rådgivningsforløb for pårørende til kvinder, der lever med vold

  • Er du pårørende til en kvinde, du er bekymret for?
  • Har du mistanke om, at der er vold i forholdet? 
  • Kan du ikke få hende i tale? 

Hvis du er pårørende til en kvinde, der lever med vold, og du er i tvivl om, hvordan du bedst muligt kan hjælpe, kan du få et rådgivningsforløb.  Samtalerne foregår enten via fysisk fremmøde i i København, Ringsted eller Randers eller via telefonen/Skype. En kombination er også en mulighed, hvis det passer dig bedst.
Fysisk vold giver ar på huden, mens psykisk vold giver ar på selvværdet og selvtilliden! Læs mere om, hvad psykisk vold er og få eksempler her.
Er du udsat for vold, eller i tvivl om du er? Vold er meget mere end blå mærker på kroppen. Læs om typiske tegn og eksempler på vold her.
Her kan du læse om Danners krisecenter og den hjælp, vi kan tilbyde dig under et ophold

Brug for hjælp og råd?
Ring: 33 33 00 47

Det sker i Danner

24. september 2019
Kom til foredrag i Danner, og få indblik i organisationen, vores særlige historie samt vores viden om og arbejde med vold i nære relationer.
11. oktober 2019
Kom til fotovandring i Danners hus. Tilmelding via Kulturnattens site.