Giv børnene en tryg jul

Børnene der bor på Danners krisecenter kommer alle fra hjem med vold. På krisecentret bor de i sikkerhed sammen med deres mor - og de får masser af hjælp, ro og omsorg.

Nu er det juletid, og vi vil gøre alt for, at børnene får en hyggelig jul sammen med deres mor i vores trygge rammer.

 

Julen på Danner

For mange af børnene er julen forbundet med kaos og utryghed - nogle af børnene frygter endda julen. Derfor er det meget vigtigt, at vi giver børnene en jul fyldt med ro og forudselighed, der fremover kan give nye gode traditioner for mor og børnene.

Juletiden bringer mange glæder til store og små i Dannerhuset. Hver dag kommer nissen forbi børnenes julesokker med kalendergaver. Det er blot en måde at vise børnene roen ved forudsigelighed. Gennem hele december klippe-klistrer børnene, bager julegodter sammen med de voksne, og børnene hænger deres julepynt på det store juletræ, der er sat op i Danners fine stadsstue.

Vi holder juletræsfest, hvor også tidligere beboere kan komme og varme sig ved den støtte Danner giver. Her bliver sunget, grinet og uddelt godteposer. Mødrene nyder at se børnene trygge og glade – og børnene er glade, når mor er glad.

Juleaften hygges der med julemiddag og dans om juletræet, og der er sørget for gaver til både børnene og mødrene under træet. Det er med de mange hyggelige aktiviteter, at vi giver familierne et godt minde at holde fast i og udgangspunkt til et nyt liv uden vold.

DU KAN OGSÅ DONERE DIREKTE MED MOBILEPAY PÅ 56069

Der også mulighed for at give et gavebevis, lige til at lægge under træet juleaften - læs mere

Giver du en juledonation til Danner, er du med til at give de udsatte børn en tryg og glædelig jul.

Du hjælper også med til, at der er gode aktiviteter til mor og børnene resten af året - og vi fortsat kan hjælpe og rådgive voldsudsatte kvinder og børn i hele Danmark.

 

Danner har siden 1979 drevet krisecenter for voldsudsatte kvinder og børn. Vi har plads til 18 kvinder og deres børn. Vores omsorgsfulde pædagoger, socialrådgivere, psykologer og over 200 frivillige sørger hver dag for at give børnene og kvinderne al den omsorg og støtte, de har brug for til at komme videre til et liv uden vold.