Hjælp os til give børnene på Danners krisecenter en tryg jul som alle andre

Børnene bor på Danners krisecenter sammen med deres mor. Alle kommer de fra hjem med vold. Hos Danner er de i sikkerhed, og de får masser af hjælp og omsorg. Nu er det juletid og vi vil gøre alt for, at børnene får en tryg og hyggelig jul sammen med deres mor.

Julen på Danner 
På Danner bor der en lille nisse, der hver nat i hele julemåneden sørger for at lægge en kalendergave i børnenes egen julesok. Nissen ved godt, hvem der bor bag hvilke døre, og hver morgen i december venter børnene i spænding for at se, om nissen mon igen har været på besøg.

Juletiden bringer mange glæder til store og små. Gennem hele december klippe-klistrer børnene, bager julegodter sammen med de voksne og børnene hænger deres julepynt på det store juletræ, der er sat op i Danners fine stadsstue. Vi holder juletræsfest, hvor også tidligere beboere kan komme og varme sig ved den støtte Danner giver. Her bliver sunget, grinet og uddelt godteposer. Mødrene nyder at se børnene trygge og glade – og børnene er glade, når mor er glad. 

Juleaften hygges der med julemiddag og dans om juletræet, og der er sørget for gaver til både børnene og mødrene under træet. Det er med de mange hyggelige aktiviteter, at vi giver familierne et godt minde at holde fast i og udgangspunkt til et nyt liv uden vold.Du kan også betale via Mobilepay på 29 24 25 29.

Giver du en donation til Danner er du med til at give børnene en tryg og glædelig jul.

Du hjælper også med til, at der er gode aktiviteter til mor og børnene resten af året og vi fortsat kan hjælpe voldsudsatte kvinder og børn. 

Danner har siden 1979 drevet krisecenter for voldsudsatte kvinder og børn. Vi har plads til 18 kvinder og deres børn. Vores omsorgsfulde pædagoger, socialrådgivere, psykologer og over 200 frivillige sørger hver dag for at give børnene og kvinderne al den omsorg og støtte, de har brug for til at komme videre til et liv uden vold. 

Følg os på Facebook