Giv børnene en god sommerferie

Efter en lang periode med isolation pga corona, er der i år ekstra brug for at give børnene på Danners krisecenter en sommerferie med tryghed, grin og en masse gode oplevelser

Børnene der bor hos os kommer alle fra hjem med vold og frygt. De bor i sikkerhed på Danners krisecenter, hvor de får hjælp og masser af omsorg. Nu vil vi gerne give dem grin og en sommerferie fyldt med gode oplevelser.

FORMULAR INDSÆTTES

Ovenpå på nogle lange måneder, hvor vi har måtte holde os inden døre bag Danners trygge mure, har vores dedikerede pædagogerne og de frivillige arrangeret masser af aktiviteter for børnene over hele sommeren. I år afholder vi kreativ højskole i skoven med masser af kreativitet, natur og dyr. Vi har også planlagt mange gode ture med oplevelser ud af huset - bl.a. skal vi til Den Blå Planet og en dag på stranden, hvor vi bader og spiser en is. Vi håber også, at der kan være penge til en tur i Tivoli eller Sommerland, hvor vi kan prøve forlystelserne, grine og bare nyde at være sammen. 

”Vi vil gerne give børnene oplevelser og noget at fortælle kammeraterne om, når de starter i skole igen. Det giver glæde, indhold og bedre selvværd.” fortæller Malene Nielsen, pædagog i Danner.

Når du støtter vores sommerkampagne er du med til at give børnene og deres mødre mange gode sommeroplevelser. Det har stor betydning for deres heling til et nyt liv uden vold. Samtidig støtter du også vores arbejde med at oplyse om vold i hjemmet og kæmpe for en verden fri for vold mod kvinder og børn.

Vil du hjælpe voldsudsatte børn og mødre hver måned? Der er stort behov for hjælp og vi er taknemmlige for alle bidrag.

Formular indsættes