Giv børnene på Danners krisecenter en god sommer


Hjælp os med at give børnene på Danners krisecenter en god sommer

Børnene der bor på Danners krisecenter kommer alle fra hjem med vold og frygt. Nu bor de i sikkerhed på Danner sammen med deres mor, hvor vi hjælper dem tilbage til en normal hverdag uden vold. Vi vil derfor gerne give dem en sommer med gode oplevelser, grin og samvær, som i alle andre familier.

 
 

Nu er det endelig sommerferie – også for børnene på Danners krisecenter
Vores dedikerede pædagoger og frivillige arrangerer masser af aktiviteter for børnene over hele sommeren. I år skal vi bl.a. holde en sommerhøjskole i skoven med masser af kreativitet og natur - her får vi besøg af naturformidleren Emil, der bl.a. skal lære os en masse om alle dyrene i skoven. Gennem hele sommerferien har vi planlagt mange gode ture med oplevelser ud af huset - her skal vi bl.a. Zoologisk Have, i et legeland og en dag på stranden, hvor vi håber på at kunne bade og spiser en is.

”Vi vil gerne give børnene oplevelser og noget at fortælle kammeraterne om, når de starter i skole igen. Det giver glæde, indhold og bedre selvværd.” fortæller Malene Nielsen, pædagog i Danner.

DU KAN OGSÅ DONERE DIREKTE MED MOBILEPAY PÅ 56069

Når du støtter vores sommerkampagne er du med til at give børnene og deres mødre mange gode sommeroplevelser. Det har stor betydning for deres heling til et nyt liv uden vold. Samtidig støtter du også vores arbejde med at oplyse om vold i hjemmet og kæmpe for en verden fri for vold mod kvinder og børn.

 

Danner har siden 1979 drevet krisecenter for voldsudsatte kvinder og børn. Vi har plads til 18 kvinder og deres børn. Vores omsorgsfulde pædagoger, socialrådgivere, psykologer og over 200 frivillige sørger hver dag for at give børnene og kvinderne al den omsorg og støtte, de har brug for til at komme videre til et liv uden vold.