Giv børnene en god sommerferie

Giv børnene på Danners krisecenter en sommerferie med tryghed, grin og gode oplevelser 

Børnene der bor hos os kommer alle fra hjem med vold og frygt. Nu er de i sikkerhed på Danners krisecenter, hvor de får hjælp og masser af omsorg.

Du kan hjælpe – giv børnene en god sommer fyldt med grin og oplevelser 

SMS SOMMERFERIE til 1919, så hjælper du med 100 kr. 

Pædagogerne og de frivillige i Danner arrangerer masser af aktiviteter for børnene over hele sommeren. I år afholder vi kreativ højskole med musik og tegning. Vi har også planlagt mange gode ture med oplevelser ud af huset - bl.a. skal vi til Den Blå Planet og en dag på stranden, hvor vi bader og spiser en is. Vi håber også, at der kan være penge til en tur i Tivoli, hvor vi kan prøve forlystelserne, grine og bare nyde at være sammen. 

”Vi vil gerne give børnene oplevelser og noget at fortælle kammeraterne om, når de starter i skole igen. Det giver glæde, indhold og bedre selvværd.” fortæller Malene Nielsen, pædagog i Danner.

Du kan også støtte Danner på MobilePay på 56069

Når du støtter vores sommerkampagne er du med til at give børnene og deres mødre mange gode sommeroplevelser. Det har stor betydning for deres heling til et liv uden vold. Samtidig støtter du også vores arbejde med at oplyse om vold i hjemmet og kæmpe for en verden fri for vold mod kvinder og børn.

Vil du hjælpe voldsudsatte børn og mødre hver måned? Der er stort behov for hjælp og vi er taknemmlige for alle bidrag.

Bliv Danner Ven i dag