Giv børnene på Danner en god sommer

 


Hjælp os med at give børnene en sommer fyldt med gode minder

Børnene der bor på Danners krisecenter, kommer alle fra hjem med vold og frygt. Nu bor de i sikkerhed hos os sammen med deres mor, og vi hjælper dem tilbage til et liv uden vold.

Det at bo på et krisecenter kan være rigtig svært. Her står barnet pludselig uden et 'rigtigt' hjem, uden sit eget værelse og uden sine venner - og det kan være umådeligt svært at se ens mor og søskende kede af det, når man også selv har det rigtig svært.

Vi ved, at ferierne for børnene kan være rigtig svære, ens venner har måske en masse spændende ting, de skal i ferien, mens man ikke selv ved, hvordan sommerferien kommer til at være, nu hvor man bor på krisecenter.

Derfor vil Danners dedikerede pædagoger og frivillige arrangere gode aktiviteter over sommerferien. Oplevelserne giver mor og barn mulighed for at bytte de mange tanker om vold ud med grin, ro og nærvær - og giver børnene en følelse af normalitet i denne turbulente tid. Oplevelserne er også vigtige for, at børnene har noget at fortælle deres venner om, når de kommer tilbage til skole eller institution efter sommerferien.

Oplevelser, samvær og grin

I løbet af sommeren skal vi på en uges sommerhøjskole i skoven med masser af kreativitet og natur. Her skal naturvejlederen Emil lære børnene en masse om dyrene og krybene i skoven.  Og en yogalærer skal lave meditationer og vejrtrækningsøvelser med kvinder og børn og på den måde støtte dem i at opleve ro ved hjælp af naturen.

Vi har også mange spændende oplevelser ud af Dannerhuset på sommerferiens program. Turene går bl.a. til Frilandsmuseet, Amalienborg for at garderskiftet og ture i parken, hvor vi kan lege og spise is. Vi håber også på at komme en tur i biografen eller legeland på en regnvejrsdag.

”Vi vil gerne give børnene oplevelser og noget at fortælle kammeraterne om, når de starter i skole igen. Det giver glæde, indhold og bedre selvværd.”   fortæller Malene Nielsen, pædagog og familierådgiver i Danner.

DU KAN OGSÅ DONERE MED MOBILEPAY PÅ 56069

Når du støtter vores sommerkampagne, er du med til at give børnene og deres mødre mange gode sommeroplevelser. Det har stor betydning for deres heling til et nyt liv uden vold. Samtidig støtter du også vores arbejde med at oplyse om vold i hjemmet og kæmpe for en verden fri for vold mod kvinder og børn.

Danner har siden 1979 drevet krisecenter for voldsudsatte kvinder og børn. Vi har plads til 18 kvinder og deres børn. Vores pædagoger, socialrådgivere, psykologer og over 200 frivillige sørger hver dag for at give børnene og kvinderne al den omsorg og støtte, de har brug for til at komme videre til et liv uden vold.