Giv børnene en god sommerferie

 

Efter en lang periode med isolation pga corona, er der i år ekstra brug for at give børnene på Danners krisecenter en sommerferie med tryghed, grin og en masse gode oplevelser

Børnene der bor hos os kommer alle fra hjem med vold og frygt. De bor i sikkerhed på Danners krisecenter, hvor de får hjælp og masser af omsorg. Nu vil vi gerne give dem grin og en sommerferie fyldt med gode oplevelser.

 

 

Nu er det sommerferie – også for børnene på Danners krisecenter

Ovenpå på nogle lange måneder, hvor vi har måtte holde os inden døre bag Danners trygge mure, har vores dedikerede pædagoger og de frivillige arrangeret masser af aktiviteter for børnene over hele sommeren. I år afholder vi højskole i skoven med masser af kreativitet og natur - og vi får også besøg af en naturformidler, så vi kan lære en masse om dyrene i skoven. Gennem hele sommerferien har vi planlagt mange gode ture med oplevelser ud af huset - bl.a. skal vi i Zoologisk Have og en dag på stranden, hvor vi bader og spiser en is.

”Vi vil gerne give børnene oplevelser og noget at fortælle kammeraterne om, når de starter i skole igen. Det giver glæde, indhold og bedre selvværd.” fortæller Malene Nielsen, pædagog i Danner.

Når du støtter vores sommerkampagne er du med til at give børnene og deres mødre mange gode sommeroplevelser. Det har stor betydning for deres heling til et nyt liv uden vold. Samtidig støtter du også vores arbejde med at oplyse om vold i hjemmet og kæmpe for en verden fri for vold mod kvinder og børn.


Det sker i Danner

25. september 2020
Eksperter fra krisecentre for kvinder og børn fortæller om de vanskelige måneder hvor volden i hjemmet steg. Vi deler vores indsigter, succeser og fejltrin - og giver undervejs mikrofonen til publikum. Onkel Dannys Plads 25/9 2020 fra kl. 18-19.
8. marts 2021
Vi kræver ligeløn, lige adgang til arbejdsmarkedet, lige barsel, ligestilling i hverdagen og vi går til kamp mod køns- og seksualitetsbaseret vold. Gå med os på gaden den 8. marts 2020 kl. 14 på Frue Plads!