Giv børnene på Danner en god sommer


Hjælp os med at give børnene på Danners krisecenter en god sommer

Børnene der bor på Danner kommer alle fra hjem med vold og frygt. Hos os bor de i sikkerhed sammen med deres mor, og vi hjælper dem tilbage til en normal hverdag uden vold. Sammen med vores dedikerede pædagoger og frivillige, vil vi give børnene en sommer med masser af gode oplevelser, grin og samvær - ligesom i alle andre familier.

 
 

Endelig sommerferie – også for børnene på Danners krisecenter
Danners pædagoger og frivillige arrangerer mange aktiviteter over sommerferien. I år skal vi bl.a. afholde en uges sommerhøjskole i skoven med masser af kreativitet og natur - her får vi bl.a. besøg af naturvejlederen Emil, der bl.a. skal lære os en masse om alle dyrene og krybene i skoven.

Gennem hele sommerferien har vi planlagt mange gode ture med oplevelser ud af Dannerhuset. Her skal vi for eksempel på Frilandsmuseet, på Amalienborg og se garderskiftet og en tur i parken, hvor vi kan lege og spise is. Og vi vil også meget gerne en tur i biorgrafen på en regnvejrsdag. Alle disse aktiviteter skaber fællesskab, glæde  - og ikke mindst følelsen af at være være som alle andre børn.

”Vi vil gerne give børnene oplevelser og noget at fortælle kammeraterne om, når de starter i skole igen. Det giver glæde, indhold og bedre selvværd.” fortæller Malene Nielsen, pædagog og familierådgiver i Danner.

DU KAN OGSÅ DONERE DIREKTE MED MOBILEPAY PÅ 56069

Når du støtter vores sommerkampagne, er du med til at give børnene og deres mødre mange gode sommeroplevelser. Det har stor betydning for deres heling til et nyt liv uden vold. Samtidig støtter du også vores arbejde med at oplyse om vold i hjemmet og kæmpe for en verden fri for vold mod kvinder og børn.

 

Danner har siden 1979 drevet krisecenter for voldsudsatte kvinder og børn. Vi har plads til 18 kvinder og deres børn. Vores pædagoger, socialrådgivere, psykologer og over 200 frivillige sørger hver dag for at give børnene og kvinderne al den omsorg og støtte, de har brug for til at komme videre til et liv uden vold.